Antena Meniu Search
x

O evenghelie furata dintr-o biserica din Arges a fost gasita intr-un rau

Atunci cand nu sunt platiti sa se lepede de religie, romanii cred in minuni. Oamenii dintr-o comuna din Arges sunt convinsi ca Dumnezeu le-a zambit. La cateva zile dupa ce hotii le-au spart biserica, au recuperat evanghelia furata dintr-un rau

Vezi și

Chiar daca a stat trei zile in apa, cartea nu are nicio pagina deteriorata.

“Lucru dumnezeiesc, mana lui Dumnezeu!”, au spus credinciosii din comuna Suseni, dupa ce preotul lor a gasit Evanghelia in raul care trece pe langa biserica lor.

Cartea a fost aruncata in rau de trei indivizi care au spart lacasul.

Hotii au furat tot ce au considerat ca este de valoare. Pe drum, insa, de teama ca ar putea atrage atentia au inceput sa arunce din prada. Au renuntat la cateva rame de icoane si la Evanghelie si au pastrat doar copertile care, credeau ei, le pot aduce bani frumosi.

Obiectele abandonate de hoti au fost gasite din intamplare de preot.

“Mergand pe Valea Dambovinicului, sub pod, i-a sarit in ochi o rama de la o icoana. Cautand mai bine, la un moment dat, preotul a vazut si Evanghelia”, a declarat Doru Radu, primarul comunei Suseni.

Intre timp, politistii i-au gasit pe hoti, dar n-au recuperat copertile. Localnicii sunt hotarati, acum, sa adune bani sa lege, din nou, cartea sfanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O evenghelie furata dintr-o biserica din Arges a fost gasita intr-un rau