Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O familie întreagă a pierit pe calea ferată, la Vaslui

O familie întreagă a fost spulberată de tren, după ce şoferul s-a grăbit să treacă peste calea ferată. Era în maşină cu soţia, tânăra lor fiică şi cu un unchi. Trei sute de metri i-a târât trenul, prinşi în maşină ca într-o capcană de fier. La scurt timp după impact, au venit medicii şi descarcerarea. Nu au putut decât să numere victimele, din epava cu roţi.

de Redactia Observator

la 10.02.2014 , 19:46

 Nu e un cimitir de maşini. Mormanul de fiare pe care au urcat salvatorii cu tărgi fusese, înainte de impactul fatal, o maşină întreagă. Cu o familie la bord. Acum, e un sicriu cu roţi, prins sub un tren.

Pasagerii din tren urmăresc intervenţia cu spaimă. Şi ei, şi medicii speră că printre fiare încă există viaţă. Însă bilanţul e crunt. Nicio mişcare, nicio răsuflare. Nici măcar o bătaie a inimii.

Familia Tănase venea tocmai din Tulcea. La volan era tatăl, lângă el stătea mama, în spate erau fiica şi un unchi. Urmau să ajungă la rudele din Vaslui. La această casă, în care locuieşte mama femeii.

Vezi și

La o trecere peste calea ferată, tatăl a depăşit coloana de maşini şi a ajuns în faţa trenului InterRegio 1-6-6-6. I-a târât trei sute de metri. Şi s-a oprit undeva, în câmp. Aici a fost capăt de drum pentru Dana. Fiica şoferului avea 25 de ani.

Terminase o facultate de turism, ca să poată avea grijă de pensiunea familiei. Nu a mai apucat. În urmă cu câteva săptămâni, pe pagina ei de Facebook apăruse o imagine, ca o premoniţie.

Danei şi părinţilor ei li se va simţi lipsa. Afacerea familiei a rămas acum în seama fratelui fetei , care se va ocupa de înmormântări.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O familie întreagă a pierit pe calea ferată, la Vaslui