Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 24 de ani şi părinţii ei, omorâţi de tren

Accident feroviar violent judeţul Vaslui! O fată de 24 de ani şi părinţii ei şi-au pierdut viaţa într-o fracţiune de secundă, după ce maşina în care se aflau împreună cu încă o rudă a fost spulberată de trenul care circulă pe ruta Bucureşti - Iaşi.

de Redactia Observator

la 10.02.2014 , 08:18

Garnitura a prins autoturismul sub roţile de metal şi l-a târât pe o distanţă de aproape 300 de metri.

Trei oameni zac în epava maşinii, iar un medic încearcă imposibilul - să le găsească pulsul. În acelaşi timp, pompierii taie cât pot de repede din carosorie.

Medicii nu au timp să clipească. Cu fiecare rănit preluat pe targă, se lovesc de acelaşi diagnostic.

Vezi și

Nici a patra victimă nu are puls. A fost aruncată din maşină în momentul impactului puternic. Câţiva martori au văzut cum autoturismul este agăţat de garnitură şi târât sute de metri pe şine.

O fată de 24 de ani, mama, tatăl şi unchiul ei. Oricare dintre ei putea să vadă trenul înainte să ajungă cu maşina pe calea ferată. Martorii spun că lipsa unei bariere a făcut posibilă tragedia.

Cei patru mergeau în viziă la bunicul fetei, într-o comună din apropiere. Doar vestea rea a mai ajuns la bătrân. Trenul care circula pe ruta Bucureşti-Iaşi a rămas pe loc aproape trei ore, timp în care traficul feroviar a fost întrerupt în zonă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O fată de 24 de ani şi părinţii ei, omorâţi de tren