Antena Meniu Search
x

O femeie de 45 de ani din Târgu-Jiu s-a aruncat de la etaj

Noapte de groază pentru locatarii unui bloc din Târgu-Jiu! O femeie de 45 de ani s-a aruncat pe geam.

Vezi și

Noapte de groază pentru locatarii unui bloc din Târgu-Jiu! O femeie de 45 de ani, vecină de-a lor, s-a aruncat pe geamul de la etajul patru al apartamentului în care locuia cu soţul ei.

Bărbatul se afla în casă, dar era băut şi nu a ştiut ce se întâmplă cu soţia lui până când a auzit bubuitura puternică. Vecinii spun că cei doi se certau des, din cauza problemelor pe care bărbatul le avea cu alcoolul

În timp ce medicii întocmesc raportul decesului, rudele şi vecinii femeii aprind lumânări lângă trupul neînsufleţit. Soţul ei, încă aflat sub influenţa alcoolului, e singurul care pare să nu realizeze că s-a întâmplat o tragedie.

Bărbatul răspunde cu greu la întrebări şi abia îşi ţine echilibrul. Înainte să devină violent, poliţiştii îl închid într-o autoutilitară. Medicii n-au mai putut să facă nimic pentru femeie. Şi-a dat ultima suflare la câteva clipe după ce a lovit în cădere o maşină parcată şi apoi cimentul din faţa blocului.

Puţin mai târziu au ajuns la faţa locului cei doi copii ai femeii, o tânără şi fratele ei. Nu uitau să-şi viziteze părinţii, mai ales că cei doi se mai certau destul de des.

Poliţiştii au demarat cercetări şi încearcă să află în ce măsură problemele conjugale au împins-o pe femeie la gestul extrem. În urma ei nu a fos găsit niciun bilet de adio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cod QR pe alimentele româneşti. Sunteți de acord cu etichetele "inteligente"?
Observator » Stiri sociale » O femeie de 45 de ani din Târgu-Jiu s-a aruncat de la etaj