Antena Meniu Search
x

O femeie din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, rănită grav de o butelie care a explodat

O femeie din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital după ce o butelie i-a explodat în faţă. Victima a schimbat o butelie goală cu una plină, iar în momentul în care a aprins flacăra, totul în jur a explodat

Vezi și

O femeie din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital după ce o butelie i-a explodat în faţă. Victima a schimbat o butelie goală cu una plină, iar în momentul în care a aprins flacăra, totul în jur a explodat. 

Femeia care a provocat explozia are 65 de ani şi locuia singură. A cumpărat butelia dimineaţă. A încercat-o. I-a dat drumul puţin la aer. Apoi a montat-o acolo la aragaz pe urmă i-a dat foc.

Pacienta era stabilă hemodinamic, numai că era cu arsuri pe 35% din suprafaţa corpului. Mai precis faţă, gât, membre superioare şi coapsă

La spitalul din Constanţa, acolo unde a fost transportată victima, starea femeii însă s-a agravat. Medicii constănţeni au decis s-o transfere cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, vor stabili dacă butelia nouă era defectă, sau dacă femeia a montat-o necorespuunzător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, rănită grav de o butelie care a explodat