Antena Meniu Search
x

O femeie însărcinată a stat două ore în câmp, într-o salvare care a făcut pană şi nu avea cric

O gravidă a fost ţinută două ore într-o ambulanţă care făcuse pană pe un drum din Dâmboviţa, pentru că şoferul nu avea în maşină un cric, să schimbe roata dezumflată.

Vezi și

O gravidă a fost ţinută două ore într-o ambulanţă care făcuse pană pe un drum din Dâmboviţa, pentru că şoferul nu avea în maşină un cric, să schimbe roata dezumflată. Femeia trebuia să ajungă de urgenţă la un spital din Bucureşti, din cauza unor complicaţii la sarcină. Dar a fost nevoită să aştepte până când o a doua ambulanţă din Târgovişte a venit în ajutor. Nu ca să o preia pe pacientă, ci ca să aducă, de la zeci de kilometri, un cric.

Salvarea transporta o femeie însărcinată de la Târgovişte la Bucureşti. După 40 de kilometri, maşina s-a oprit, în apropierea oraşului Răcari.

Făcuse pană la un cauciuc, iar şoferul nu avea cric pentru a înlocui roata, deşi instrumentul trebuie să facă parte din dotarea standard a oricărei maşini. Cu atât mai mult a unei ambulanţe ce transportă în regim de urgenţă pacienţi în stare gravă. 

Fără soluţii şi cu un pacient în ambulanţă, şoferul şi-a chemat colegii în ajutor. Două ore a aşteptat până când, din Târgovişte, a sosit o altă salvare, care i-a adus un cric. Soluţia găsită de şofer nu le-a liniştit deloc pe rudele care au ajuns la locul incidentului mai repede decât a doua ambulanţă. 

"După lege, trebuia să sune un alt echipaj de Ambulanţă sau pe cei de la SMURD să o transporte cu o altă salvare. Putea să piardă copilul. În momentul ăla în care aştepta acolo, putea să piardă copilul." a relatat soţul femeii însărcinate. 

Ambulanţa a fost repusă pe roţi şi a plecat, în final, spre Bucureşti. Pacienta este acum în siguranţă la un spital din Capitală. Şoferul a fost anchetat de comisia de disciplină. Timp de trei luni i se va reţine 10 la sută din salariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O femeie însărcinată a stat două ore în câmp, într-o salvare care a făcut pană şi nu avea cric