Antena Meniu Search
x

O femeie tâlhărită pe o stradă din cartierul Păcurari, în Iași, este căutată de poliţişti

O femeie care a căzut victima unui tâlhar de 31 de ani, luni, pe o stradă din cartierul ieșean Păcurari, este acum căutată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Iași.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.10.2020, 11:21

O femeie tâlhărită pe o stradă din cartierul Păcurari, din Iași, este căutată de poliţişti
O femeie tâlhărită pe o stradă din cartierul Păcurari, din Iași, este căutată de poliţişti - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Martorii spun că femeia a fost agresată de bărbatul de 31 de ani care a încercat să-i fure geanta.
  • Din motive necunoscute, victima a rămas neidentificată, iar polițiștii solicită sprijin pentru identificarea persoanei vătămate. 

Potrivit polițiștilor, fapta s-a petrecut luni, în jurul orei 14.40, în parcarea din spatele unui bloc de pe strada Sergent Grigore Ioan din municipiul Iași. 

Martorii spun că femeia a fost agresată de bărbatul de 31 de ani care a încercat să-i fure geanta.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în scurt timp au fost identificați mai mulți martori și un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei. 

Din motive necunoscute, victima a rămas neidentificată, iar polițiștii solicită sprijin pentru identificarea persoanei vătămate. 

”Astfel, cei care au cunoștință despre săvârșirea acestei fapte sau pot oferi informații care să ajute la identificarea persoanei vătămate, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze Poliției Municipiului Iași la numărul de telefon 0232.302.604”, se arată într-un comunicat al IPJ Iași.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Clara Mihociu.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie tâlhărită pe o stradă din cartierul Păcurari, în Iași, este căutată de poliţişti