Antena Meniu Search
x

O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin

O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin, în braţele mamei. A fost vaccinată, deşi avea penumonie. E concluzia legiştilor

Vezi și

O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin, în braţele mamei. A fost vaccinată, deşi avea penumonie. E concluzia legiştilor

Medicul de familie care a făcut vaccinul susţine că fetiţa era sănătoasă şi că, în aceeaşi zi, a mai vaccinat alţi şase copii, care nu au avut nicio problemă de sănătate. Părinţii care şi-au îngropat fetiţa la doar o săptămână de la botez vor să ştie cine a greşit.

Ştefania, primul şi singurul copil al acestor părinţi, a murit după ce medicul de familie i-a făcut un vaccin.

Medicul i-a spus mamei să-i dea fetiţei un sirop dacă face febră. Aproape 72 de ore, copilul nu a dat niciun semn că se simte rău.

Apoi, subit, Ştefaniei a început să-i curgă sânge din nas. Tatăl a chemat ambulanţa. Era prea târziu. Fetiţa lui s-a stins în braţele mamei.

Pe certificatul de deces, însă, medicii legişti au scris că fetiţa a murit de pneumonie, o boală pe care medicul de familie care i-a făcut vaccinul nu a diagnosticat-o.

Ştefania a murit la doar o săptămână după ce a fost botezată. Medicii aşteaptă rezultatele analizelor de laborator pentru a spune sigur dacă vaccinul i-a cauzat moartea, aşa cum acuză părinţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin