Antena Meniu Search
x

O familie a fost distrusă de viteză, în Harghita. Mama şi fetiţele ei de 9 luni şi 3 ani au murit aruncate din maşină

O familie a fost distrusă pe un drum din Harghita. O mamă şi fiicele ei au murit într-un accident cumplit. Sora cea mică avea doar 9 luni, cea mare, 3 ani.

Vezi și

O familie a fost distrusă pe un drum din Harghita. O mamă şi fiicele ei au murit într-un accident cumplit. Sora cea mică avea doar 9 luni, cea mare, 3 ani. Nu aveau scaun special pentru siguranţă, aşa cum prevede legea. Tatăl a supravieţuit, dar este şi el grav rănit.

O familie perfectă. Doi părinţi tineri, cu două fetiţe minunate. Tragedia familiei Szasz a îndoliat o întreagă comunitate din Harghita. 

Aseară, se întorceau de la bunici. Între localităţile Sândominic şi Izvoru Mureşului, tatăl a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal o altă maşină. Fetiţa de 9 luni se afla în braţele mamei. Tot pe bancheta din spate era şi copila de 3 ani. Nu avea scaun special de protecţie şi nici centură de siguranţă. 

Sora cea mare şi mama ei au pierit pe loc. În urma impactului, au fost proiectate în afara maşinii. Bebeluşul a fost resurscitat, era însă stop cardiac şi nu a mai putut fi salvat.  

Tatăl este singurul care a supravieţuit din maşina familiei. Celălalt şofer are 30 de ani şi a fost şi el rănit. 

Tatăl nu a putut fi încă audiat. Cel mai probabil, va fi pus sub acuzare pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O familie a fost distrusă de viteză, în Harghita. Mama şi fetiţele ei de 9 luni şi 3 ani au murit aruncate din maşină