Antena Meniu Search
x

O fetiţă de zece ani a fost strivită de un TIR, pe o trecere de pietoni din Sângeorgiu de Mureş

Sfârşit înfiorător pentru o fetiţă de numai zece ani, în Sângeorgiu de Mureş. După ce a fost lovită de un TIR, copila a ajuns sub roţile mastodontului.

Vezi și

Sfârşit înfiorător pentru o fetiţă de numai zece ani în Sângeorgiu de Mureş. După ce a fost lovită de un TIR, copila a ajuns sub roţile mastodontului. 

Martorii spun că fetiţa ar fi fost agăţată de partea din spate a vehicolului şi că şoferul, un cetăţean turc, nu ar fi putut evita tragedia.

Trecerea este una prost semnalizată, cu o vizibilitate redusă, unde săptămânal au loc accidente.

Tragedia a avut loc într-o zonă aglomerată din localitatea mureşeana Sângeorgiu de Mureş. Oamenii spun că fetiţa a vrut să traverseze strada cînd a fost acroşată de un camion. A decedat pe loc.

De vină nu ar fi fost viteza, ci trecerea prost semnalizată şi un parapet care, de când a fost amplasat, a provocat multe accidente.

Doar în ultimul an, două persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 50 de accidente au avut loc pe acelaşi segment rutier, de trei ori mai multe decât cele înregistrate în ultimii trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de zece ani a fost strivită de un TIR, pe o trecere de pietoni din Sângeorgiu de Mureş