Antena Meniu Search
x

O fostă angajată a cluburilor de noapte a fost consilier, doar pentru câteva ore, în Parlamentul României

O fostă angajată a cluburilor de noapte a reuşit să obţină un loc de consilier în Parlamentul României. Dar pe cât de uşor i-a fost să avanseze în carieră, după o zi de muncă, Ornella a fost dată afară.

Vezi și

 O fostă angajată a cluburilor de noapte a reuşit să obţină un loc de consilier în Parlamentul României. Dar pe cât de uşor i-a fost să avanseze în carieră, după o zi de muncă, Ornella a fost dată afară.

Credea că postul vine la pachet cu beneficii în trafic. A postat ecusonul de Parlament pe Internet şi şi-a avertizat prietenii virtuali că nu mai stă la discuţii în trafic. Internauţii au criticat-o, aleşii au demis-o.

Numele ei este Ornella. O tânără de succes şi extrem de populară, cu precădere în mediul online, acolo unde îşi afişa, până astăzi, principalele "atuuri". Cariera ei s-a dezvoltat o dată cu imaginea şi de la un casino de lux din centrul Capitalei, tânăra a ajuns să animeze atmosfera dintr-un club scump, cu renume şi vechime. Ceva din talentul şi pregătirea ei a stârnit curiozitatea deputatului Marius Manolache.

Pentru ascensiunea fabuloasă a tinerei direct pe postul de consilier în Parlamentul României,aceste criterii sunt mai mult decât suficiente.

Problema este că de îndată ce a intrat în posesia ecusonului, tânăra consilier s-a lăudat pe Facebook că, o dată cu funcţia, va avea parte şi de alte beneficii iar postarea ei a atras reactii neprietenoase.

Legitimaţia de parlamentar şi permisul de parcare nu e un privilegiu. E o onoare. Nu a înţeles şi a plecat acasă.

Ornella a reuşit să îşi păstreze postul o zi, iar după ce s a făcut remarcată pe internet într-un mod care i-a adus concedierea, pagina ei de socializare a dispărut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O fostă angajată a cluburilor de noapte a fost consilier, doar pentru câteva ore, în Parlamentul României