Antena Meniu Search
x

Video O mașină a căzut peste 10 metri într-o râpă, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, pe șoseaua Pitești-Vâlcea. Cinci persoane, la spital

Intervenţie dificilă a pompierilor, noaptea trecută, pe şoseaua Piteşti-Vâlcea. O maşină a ajuns într-o râpă adâncă, după ce şoferul a intrat cu viteză într-o curbă şi a pierdut controlul volanului.

de Redactia Observator

la 24.02.2021, 08:30

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Autoturismul a rupt parapetul şi a căzut în gol peste 10 metri. Pasagerii au fost scoşi de salvatori cu ajutorul unor corzi. Trei dintre ei au ajuns la spital în stare gravă. 

Ora 20. La numărul 112, un bărbat cere disperat ajutorul. Este prins, alături de alte 4 persoane, un bărbat şi trei femei, într-un autoturism căzut într-o râpă, în apropiere de localitatea Cotmeana. Cei cinci mergeau spre Vâlcea, dar şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, din pricina vitezei excesive. 

Primii ajunşi la faţa locului au fost poliţiştii. Pentru a ajunge la victime, au coborât ca pe o sanie în râpă. I-au urmat pompierii şi paramedicii, care au procedat la fel. Doisprezece metri au coborât ca să ajugă la victime. 

Bogdan Picurici, ISU Argeș: A fost nevoie ca să putem să-i extragem de cordiţă şi coarde aflate în dotarea autospecialelor şi tărgi, lopată de pe autospecialele din dotare. 

Rând pe rând, cele cinci victime au fost scoase din râpă cu ajutorul corzilor şi duşi la ambulanţe. Norocul lor a fost că maşina a lovit o glisieră şi a aterizat pe roţi. 

Toate cele cinci persoane care ocupau acest autovehicul au fost transportatea la unitatea medicală pentru îngrijiri, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă 

Acum, răniţii se află la Spitalul de Urgenţă din Piteşti. Şoferul şi pasagerul din dreapta sunt în stare bună, dar cei care stăteau în spate au suferit traumatisme severe şi vor rămâne sub supraveghere medicală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O mașină a căzut peste 10 metri într-o râpă, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, pe șoseaua Pitești-Vâlcea. Cinci persoane, la spital