Antena Meniu Search
x

O plimbare cu motocicleta s-a încheiat tragic pentru un tânăr din Bistriţa-Năsăud

O plimbare cu motocicleta s-a încheiat tragic pentru un tânăr din Bistriţa-Năsăud! Îngrijorat că nu mai ajunge acasă, fratele său a pornit să-l caute. L-a găsit într-o râpă, inconştient şi cu răni grave.

Vezi și

O plimbare cu motocicleta s-a încheiat tragic pentru un tânăr din Bistriţa-Năsăud! Îngrijorat că nu mai ajunge acasă, fratele său a pornit să-l caute. L-a găsit într-o râpă, inconştient şi cu răni grave. În ciuda eforturilor disperate ale medicilor, nu a mai putut fi salvat. Avea doar 20 de ani şi abia se căsătorise. Poliţiştii spun că dacă ar fi purtat cască de protecţie, poate supravieţuia. 

Rafael nu era un împătimit al motoarelor, spun apropiaţii. Ieri însă a ieşit să se plimbe pe un deal din localitatea Dumitriţa. Din motive încă neclare, la un moment dat, nu a mai putut stăpâni motocicleta şi a căzut într-o râpă adâncă de 7 metri.

Văzând că nu mai apare acasă, familia a început să se îngrijoreze. În zadar l-au sunat pe telefon. Aşa că fratele său a pornit să-l caute. L-a găsit. Întins pe iarbă, rănit grav. A chemat ajutoare la 112.

La sosirea salvatorilor, tânărul intrase deja în stop cardio-respirator. A urmat o intervenţie contracronometru.

Trupul fără viaţă a fost preluat de legişti, iar poliţiştii au făcut măsurători pentru a stabilli cum s-a produs nenorocirea. Este posibil ca motocicleta să fi alunecat pe iarba udă.

Poliţiştii spun că dacă ar fi purtat cască de protecţie, ar fi avut o şansă să scape cu viaţă. Rafael avea 20 de ani şi tocmai se căsătorise, în vară. Acum, familia îndurerată se pregăteşte de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O plimbare cu motocicleta s-a încheiat tragic pentru un tânăr din Bistriţa-Năsăud