Antena Meniu Search
x

O victima din Muntenegru cere ajutor!

Din cei 28 de răniţi în accidentul din Muntenegru, unul se luptă şi acum să trăiască. Este in terapie intensivă şi fiecare clipă e o luptă cu moartea. Dan Mărgărit este cel de-al doilea şofer care a plecat atunci în cursă.

Vezi și

 De mai bine de opt luni este în stare vegetativă şi progrese nu se mai văd de mult. Familia cere acum disperată ajutor să-l trateze în străinătate.

Are nevoie de 100 de mii de euro. Urmează imagini care vă pot afecta emotional. El este Dan Mărgăit. Înainte de cursa din Muntenegru avea grijă de familie. Acum, familia are grijă de el.

Dan Mărgărit este în spitalul de urgenţă Floreasca. În secţia de terapie intensivă, medicii se luptă de mai bine de opt luni de zile pentru o reacţie. Iar el, clipeşte.

Alexandru are 19 ani. El este acum stâlpul familiei. Caută clinici de recuperare, se ocupă de toate actele, îşi incurajază fratele mai mic şi. se roagă.

Alexandru a reuşit să găsească o clinică pentru recuperare în Grecia. Dar, pentru asta, este nevoie de 100 de mii de euro şi un mijloc de transport dotat cu echipament de terapie intensivă. Şi asta nu e tot.

Şi de parcă nu ajungeau problemele, urmează ca şi veniturile tatălui să se înjumătăţească. Sunt deja 263 de zile de când zace pe patul din spital şi nu mai are dreptul la salariu.

Aşa că Alexandru, printre orele de la şcoală şi simulările pentru bacalaureat, merge zilnic la Spital să-şi vadă tatăl. Chiar şi medicii i-au spus să spere într-un miracol.

Şi-n căutare de soluţii, Alexandru şi Andrei, copiii lui Dan Mărgărit, fac tot ce i-a învăţat tatăl atunci când putea.

Îşi văd de şcoală şi merg la antrenamentele de fotbal. Amândoi visează la o carieră în care să dea interviuri cu lacrimi de bucurie în ochi, poate, după un meci câştigat. şi nu unul cu boala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O victima din Muntenegru cere ajutor!