Antena Meniu Search
x

Observator lansează o provocare pentru toţi românii. Împreună alegem cel mai frumos târg de Crăciun din ţară

Împreună vom alege cele mai frumoase târguri de Crăciun din România.

Vezi și

Împreună vom alege cele mai frumoase târguri de Crăciun din România. Nu sunt încă la fel de celebre ca cele din Praga sau Viena, dar românii se vor lupta pentru a duce oraşul lor în topul celor mai apreciate locuri de Crăciun. Observator lansează invitaţia pentru toţi românii. Vă aşteptăm cu imagini din oraşul în care veţi simţi cel mai puternic magia sărbătorilor. 

Fosta capitală europeană a culturii a furat startul. Piaţa Sfatului din Sibiu a devenit un mozaic de lumini. Proiecţiile video au adus pe clădiri zăpada care încă nu a căzut.

Moşul se simte ca acasă şi Cluj-Napoca. Iar dacă parfumul de castane coapte sau de scorţişoară nu a adus deja spiritul Crăciunului, organizatorii au avut o armă secretă. 

Deşi Târgul de Crăciun din Bucureşti nu e gata de oaspeţi, în sectorul 4, fratele lui mai mic îşi primeşte deja vizitatorii. În Oraşul lui Moş Crăciun, luminat de un brad uriaş, organizatorii au adus un carusel, dar şi un pationar în aer liber. 

Pe acelaşi subiect

Luminile festive s-au aprins şi la Craiova. 

Este însă abia începutul sezonului. Acum începe concurenţa. Spuneţi-ne unde este cel mai frumos târg de Crăciun. Susţineţi-vă oraşul cu fotografii sau clipuri pe care le aşteptăm pe adresa de e-mail [email protected] sau pe WhatsApp, la numărul 0787.67.67.67. 

De săptămâna viitoare începe nebunia. Telespectatorii Observator vor alege cel mai frumos Târg de Sărbători din România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Observator lansează o provocare pentru toţi românii. Împreună alegem cel mai frumos târg de Crăciun din ţară