Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Oferte de vacante exotice

Vreti sa plecati intr-o vacanta exotica, dar nu va tenteaza sa dati nas in nas cu hoarde de turisti! Atunci trebuie doar sa mergeti la o agentie de turism serioasa si aveti toate sansele sa ajungeti in Vietnam,Cambodgia, Nicaragua sau Guatemala

Vezi și

Ape turcoaz, plaje albe, paduri tropicale, temple vechi de mii de ani. E ca si cum portile paradisului s-ar fi deschis si cu toate acestea totul este un peisaj rupt din Indochina. Vietnam, Laos si Cambodgia sunt cap de lista in topul destinatiilor tiristice de anul acesta.

Putem vorbi in Vietnam despre Halong Bay, care este una dintre marile atractii naturale ale lumii. Putem vorbi in Laos de Cascadele Quang Xi sau de pesterile Pak Ou. Fiecare dintre ele reprezinta atractii naturale deosebite.

In Vietnam, insulele din Halong Bay ies din apa precum coltii unui dragon si multe dintre ele sunt neatinse de piciorul omului. Orasul Saigon intampina turistii cu o arhitectura europena si piete traditionale vietnameze pline de viata.

Cambodgia este cunoscuta pentru cel mai mare complex de temple din lume, Ankor Wat. La intrare vizitatorii sunt primiti de cele 54 de statui ale zeilor si cele 54 de statui ale demonilor. Pentru a vizita toate templele ai nevoie de cel putin doua zile. Apoi te poti opri in satele autentic cambodgiene pentru a te bucura de festivalurile locale.

Laos se mandreste cu templele din Luang Prabang si cu terasele impresionante de orez. In fiecare an noiembrie, turistii pot participa alaturi de localnici la culegerea recoltei. Cele trei tari pot fi vizitate intr-o singura vacanta. Un circuit de 15 zile costa aproximativ 5.000 de euro de cuplu.

America Centrala este o alta destinatie unde cultura se imbina cu relaxarea si distractia pentru o vacanta de neuitat. Nicaragua si Guatemala sunt ideale pentru cei care adora natura salbatica.

Ambele destinatii sunt renumite pentru suvenirurile artizanale. Picturile si hainele traditionale sunt lucrate de localnici chiar sub ochii turistilor. La fel ca si in Indochina, un tur care imbina Nicaragua si Guatemala costa aproximativ 5.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Oferte de vacante exotice