Antena Meniu Search
x

Orfană și premiantă, în luptă cu viața

Are 11 ani, a fost părăsită de mamă, iar tatăl ei a fost răpus de cancer. E povestea unei copile orfane, care creşte alături de bunica ei, într-o căsuţă mică din Sibiu. Georgiana îşi doreşte doar două lucruri

Vezi și

Are 11 ani, a fost părăsită de mamă, iar tatăl ei a fost răpus de cancer. E povestea unei copile orfane, care creşte alături de bunica ei, într-o căsuţă mică din Sibiu. Georgiana îşi doreşte doar două lucruri. 

Să nu rămână singură pe lume. Şi să devină medic, ca să salveze vieţi. Pentru asta, învaţă cel mai bine din clasa ei. 

Era odată o fetiţă frumoasă, bună şi deşteaptă. Pe care destinul a pus-o la grele încercări.

Ferestrele ei nu strălucesc a sărbătoare. N-are brad, şi nici cadouri. Iar povestea ei nu e un basm frumos. Georgiana are 11 ani şi creşte alături de bunica sa, într-o căsuţă modestă din Răşinari, Sibiu. Mamă nu mai are de 10 ani.

Georgiana a crescut în braţele tatălui său. Până la şase ani. Când a aflat că îl va pierde şi pe el. L-a văzut stingându-se, măcinat de o boală cumplită.

Georgiana îşi ajută bunica în fiecare zi. Iar la şcoală e prima din clasă. Se descurcă foarte bine la toate materiile, dar cel mai mult îi place matematica.

N-are rechizite, nici bani să-şi cumpere haine sau jucării. N-are nici măcar un birou, aşa că îşi face temele pe măsuţa de televizor. Mătuşa ei o ajută din când în când.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Orfană și premiantă, în luptă cu viața