Antena Meniu Search
x

(P) Ce flori alegi pentru o cununie civilă? Iată câteva idei inspiraționale

Cu siguranță ai fost invitat cel puțin o singură dată la o cununie civilă și te-ai întrebat care ar fi florile potrivite pentru un astfel de eveniment. Dragostea este unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care le poți sărbători, astfel că toate florile ar fi potrivite acestui eveniment minunat, însă acest articol îți va oferi câteva sugestii sigure cu care vei reuși să impresionezi plăcut.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 17:05

Idei de flori pe care să le alegi pentru o cununie civilă
Idei de flori pe care să le alegi pentru o cununie civilă - pixabay

Este important să ții cont de câteva criterii importante atunci când vei alege buchetul de flori, locația unde va avea loc evenimentul, dacă mireasa îți este apropiată cu siguranță știi ce flori îi plac astfel că trebuie să ții cont și de acest lucru. Și relația ce este între tine și miri este un criteriu ce influențează alegerea buchetului.

Idei pentru buchete

Clasicele buchete cu trandafiri albi

Dacă vrei o variantă sigură, poți alege superbul buchet cu trandafiri albi, întrucât acestea simbolizează inocența, fiind ideali pentru a fi oferiți unei tinere mirese. În cazul în care nu știi ce să alegi dacă vei opta pentru buchetul cu trandafiri albi nu vei avea cum să greșești.

Buchete pentru cununie cu bujor

Nicio floare nu se apropie de mirosul încântător al mândrului bujor, iar aspectul impunător ce duce cu gândul la noblețe îl face cu atât mai special și potrivit pentru a fi dăruit unei tinere domnișoare ce-și sărbătorește cununia. Este indicat să alegi bujorii de culoare roz pentru că sunt simbol al prosperității, astfel sunt ideali pentru niște tineri la început de drum.

Buchetele de cununie cu lalele

Lalele sunt un simbol consacrat al afecțiunii ceea ce le face potrivite pentru un astfel de eveniment. Sunt elegante, exprimă extravaganță și delicatețe și vor arăta superb într-un buchet voluminos pentru tânăra domnișoară ce face pasul cel mare.

Buchete de cununie cu floarea soarelui

Un buchet de cununie cu floarea soarelui umple sufletul de bucurie datorită aspectului și culorii sale, dar aduce și optimism pentru evenimentul ce are loc și pentru viitorul tinerilor căsătoriți. Este potrivit pentru nunțile mai puțin extravagante.

Buchete de cununie cu liliac

Liliacul, la fel ca și bujorul, atrage foarte mult prin mirosul extraordinar pe care îl emană, dar și prin aspectul său plăcut, întrucât are florile în formă de inimă se integrează perfect în decorul acestui eveniment unde principalul motiv sărbătorit este iubirea. Vei fi diferit cu alegerea ta și în mod sigur vei impresiona. 

Buchete de cununie cu orhidee

Orhideea este o floare care transmite puritate, eleganță și grație, exact ceea ce simți și când privești o tânără mireasă. Un buchet cu orhidee este foarte elegant, special și potrivit pentru o cununie civilă. Cu siguranță mireasa va fi impresionată de un așa buchet.

Buchetele de cununie cu lăcrămioare

Atât de potrivite evenimentului întrucât transmit inocență, sentiment ce îl simți și în momentul în care privești o mireasă. Lăcrămioarele arată foarte bine în buchete mixte, astfel că poți dărui miresei un buchet cu mai multe tipuri de flori care să o impresioneze.

Atunci când nu ești sigur de ceea ce vrei să alegi sau nu cunoști prea bine mireasa pentru a nu da greș alege buchete de trandafiri cu care vei impresiona și vei aduce zâmbetul pe buze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » (P) Ce flori alegi pentru o cununie civilă? Iată câteva idei inspiraționale