Antena Meniu Search
x

Păcat de moarte comis de preotul din satul doljean Grindeni! Sătenii sunt îngroziţi de ce au găsit în curtea casei parohiale

E jale în satul gorjean Grindeni, unde sâmbătă după-amiază un localnic a descoperit că de nucul din curtea casei parohiale atârna un bărbat.

E jale în satul gorjean Grindeni, unde sâmbătă după-amiază un localnic a descoperit că de nucul din curtea casei parohiale atârna un bărbat. Mai mulţi săteni chemaţi în grabă au descoperit cu groază ce e vorba chiar de preotul bisericii din localitate.

Acesta şi-a pus capăt zilelor disperat de certurile pe care le avea cu preoteasa. Tată a doi copii, preotul în vârstă de 40 de ani a recurs la gestul extrem într-un moment în care nu mai putea să suporte viaţa alături de soţia sa. A lăsat şi un bilet de adio, în care îşi explică gestul.

Poliţia nu a dezvăluit ce conţine biletul, dar a confirmat că e vorba despre o sinucidere. Astfel, preotul a comis un păcat de moarte şi cel mai probabil va fi înmormântat fără slujbă.

"Un localnic a sunat la 112 pentru a anunța că a descoperit cadavrul unui bărbat, spânzurat de un nuc. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a se cerceta împrejurările în care a survenit decesul.", a precizat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Pe acelaşi subiect

Surse apropiate anchetei susțin că familia preotului, soția şi cei doi copii, nu se afla acasă în momentul în care acesta a fost descoperit spânzurat.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Bechet pentru efectuarea necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Păcat de moarte comis de preotul din satul doljean Grindeni! Sătenii sunt îngroziţi de ce au găsit în curtea casei parohiale