Antena Meniu Search
x

Paşaport pentru cumpărături

Sezonul reducerilor a intrat pe ultima sută de metri. De fapt acum este cea mai bună perioadă pentru a face cumpărături având în vedere că e momentul în care magazinele fac reduceri la reduceri. E ca o vânătoare de comori. Ai nevoie doar de o listă a oraşelor unde găseşti cele mai bune oferte şi de o hartă.

Vezi și

 Pentru pasionaţii de cumpărături, sezonul "de vânătoare"nu se termină niciodată. Nici nu trece bine sezonul sărbătorilor că vine cel al reducerilor şi iar ne apucăm de cumpărături.

Sunt cei care aleargă după reduceri în Bucureşti şi cei care hoinăresc prin alte destinaţii. Cele mai mari reduceri se găsesc în Istanbul.

Istanbulul este un bazar în aer liber. Oriunde te învârţi găseşti haine, încălţăminte, accesorii, pielărie la preţuri fără concurenţă. Istanbulul este pentru noi contează foarte mult datorită şi biletului de avion care este foarte ieftin, chit că se face cu o companie românească sau una turcească.

Există şi variantele de low cost care dublează numărul de turişti către Istanbul. Un bilet dus întors poate să ajungă la 100 de euro.

A doua destinaţie este Germania.

Foarte mulţi români în acestă perioadă aleg vacanţele la shopping în Germania. Frankfurt se numără printre oraşele unde avem preţuri foarte bune la îmbrăcăminte, la încălţăminte, accesorii.

Există câteva zone unde întradevăr putem găsi mărci medii la preţuri foarte bune. Poate că cea mai interesantă ele este zona Zeil Strasse. Cine nu face shopping în Germania, alege una dintre capitalele modei din Franţa şi Italia.

Sunt şi români care îşi doresc să facă cumpărături în magazine binecotate, să achiziţioneze îmbrăcăminte de lux, încălţăminte de lux şi atunci caută destinaţii precum Milano, Roma, Paris.

Am putea alege o zonă precum Galeriile Vittorie Emanuel din Milano, am putea alege magazine precum La Faiette sau Printemp din Paris. Mai ales că în acestă perioadă există oferte bune şi la biletele de avion pentru Paris, Roma sau Milano.

Pe low cost găsim de la 120 de euro, iar cu companiile aeriene, fie că e un transportator francez, fie că e român încep de la 220 de euro pe bilet.

O altă destinaţie europeană a reducerilor este Viena.

Cei care merg în Viena ştiu că există un oraş al shoppingului undeva la marginea Vienei, unde îţi poţi cumpăra haine foarte ieftine, accesorii, îţi poţia lua cafea, băuturi. Cei care au buzunarele mai largi şi mai pline, aleg să facă shopping în mallurile din Dubai.

Emirates Mall sau Dubai Mall, sau un alt mall Burj Uman care fac parte din circuitul Dubai Shopping Festival. +8,23 Aceleaşi branduri pe care le găsim în Europa, le vedem şi în Emiratele Arabe.

Companiile aeriene s-au gândit deja la cei care nu ştiu cum să ajungă mai repede în Dubai, aşa că pentru prima oară au înfiinţat şi cursele low cost pentru Emirate.

Preţul biletelor de avion către Dubai încep de la 120 de euro în această perioadă, deasemenea cu low cost. Companiile aeriene de linie practică la 300 - 350 de euro pentru un bilet de avion. + 5,40 Viza se obţine în şapte zile lucrătoare pentru o viză de turist şi costă 100 de euro de persoană.

Cei care nu vor să cumpere haine, dar caută altfel de reduceri, fug în China.

Fac shopping cu containerul din China. Sunt oameni care ştiu foarte bine ce vor. Merg acolo pentru a-şi achiziţiona mobilă, obiecte sanitare, gresie, faianţă, parchet.

Se merge până acolo încât te duci cu ce îţi trebuie pe hârtie şi ţi se livrează un container şi o echipă de oameni care poate să îţi monteze produsele. Dacă aveţi cardurile pregătite, puteţi să porniţi deja goana după reduceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Paşaport pentru cumpărături