Antena Meniu Search
x

Piscinele din Capitală, luate cu asalt de bucureșteni (Video)

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost perfect pentru o ieşire la piscină. În Bucureşti, cel puţin, au fost 29 de grade, iar cerul a fost senin în majoritatea timpului. Iar cei care s-au dus la piscinele din Capitală s-au simţit ca la mare.

de Redactia Observator

la 01.07.2019, 17:22

Vezi și

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost perfect pentru o ieşire la piscină. În Bucureşti, cel puţin, au fost 29 de grade, iar cerul a fost senin în majoritatea timpului. Iar cei care s-au dus la piscinele din Capitală s-au simţit ca la mare. Nu le-a lipsit nimic, de la muzică şi până la animatoare.

Spumă, şampanie, dansatoare şi zeci de DJ-ii. Pe scurt, o atmosferă ca-n Ibiza. Asta au găsit bucureşteni care au ales să se răcorească la piscinele din Capitală.

Dacă animatoarele le-au mai distras atenţia domnilor, nici fetele de pe şezlonguri nu s-au lăsat mai prejos. Ţinutele lor au atras toate privirile.

Preţurile pentru o zi perfectă la psicină variază în funcţie de locaţie şi de ceea ce oferă clineţilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, un fotograf este mereu atent să surpindă cele mai bune momente.

Vremea se anunţă călduroasă, în toată ţara, şi în zilele următoare. Aşa că piscinele rămân cea mai bună variantă pentru a te răcori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Piscinele din Capitală, luate cu asalt de bucureșteni (Video)