Antena Meniu Search
x

Polițist blestemat de un cunoscut cântăreț de manele, pentru o amendă: "Pregăteşte-te în 15 zile. Mama e d-aia care face farmece"

Incident într-o benzinărie din Prahova. Un poliţist care "a îndrăznit" să amendeze un cunoscut manelist a fost blestemat şi ameninţat cu moartea de individul certat cu legea. Întreaga scenă a fost filmată de agent, iar manelistul s-a ales cu o plângere penală pentru ultraj.

de Redactia Observator

la 12.08.2020, 19:51

Vezi și
  • Poliţistul nu s-a lăsat intimidat de manelist
  • O altă amendă, dată pentru limbaj jignitor

Cântăreț de manele: Te blestem, te blestem!

Polițist: Vă rog frumos să încetaţi cu comportamentul ăsta. Menţiuni dacă aveţi.

Cântăreț de manele: N-am. Pregăteşte-te în 15 zile.

Polițist: Ce să mă pregătesc?

Cântăreț de manele: Păi mama e d-aia, cum îi zice, care face farmece.

Aşa a reacţionat manelistul Costel Biju în momentul în care un agent de poliţie i-a dat o amendă de 500 de lei pentru că nu purta corect masca în interiorul unei benzinării de lângă Ploieşti. Pentru că poliţistul nu s-a lăsat intimidat de ameninţări, individul a cerut întăriri din grupul de prieteni. De data aceasta, agentul a fost ameninţat voalat cu moartea.

Cântăreț de manele: Băi, ce s-a întâmplat cu gaborul ăla care ţi-a luat permisul, să moară...?

Alt bărbat: L-a dat şi la televizor. L-am văzut şi eu la ştiri. Când a murit l-a dat la televizor.

Dialogul a continuat în acelaşi registru. Ba mai mult, în faţa omului legii, manelistul a rupt amenda.

Cântăreț de manele: Nu înţeleg aşa, de ce se întâmplă aşa.

Poliţistul şi-a văzut însă netulburat de treabă şi i-a mai dat manelistului încă o amendă de 800 de lei, pentru limbajul jignitor.

Întregul incident a fost filmat de agent cu o cameră video montată pe echipamentul său. Şi poliţistul, şi manelistul sunt celebri în lumea lor. Agentul l-a sancţionat în trecut şi pe cântăreţul de manele Țancă Uraganul care circula fără RCA şi care a încercat să-l mituiască. Mai are la activ şi o amendă dată consilieruli unui parlamentar care a făcut caz de funcţie.

Costel Biju e considerat copia lui Florin Salam pentru că vocile lor seamănă iar unul din clipurile sale de pe youtube are peste 8 milioane de vizualizări. Incidentul nu va rămâne nepedepsit. Sindicatul Europol a anunţat că a sesizat Parchetul în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Polițist blestemat de un cunoscut cântăreț de manele, pentru o amendă: "Pregăteşte-te în 15 zile. Mama e d-aia care face farmece"