Antena Meniu Search
x

Video Polițist enervat la culme de un protestatar, în Târgu Jiu: "Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!"

Un polițist din Târgu Jiu a fost filmat țipând la un protestatar, derajat fiind de "lipsa de respect de la niște ciufuți" și de faptul că trebuie să stea pe străzi. "Acuma te încalec", i-a spus agentul unui tânăr, nervos la culme.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.04.2021, 10:11

polițist din Târgu Jiu
Polițist enervat la culme de un protestatar, în Târgu Jiu: "Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!" - Darius Rabontu via Facebook
  • Puțini oameni au participat la protestele organizate miercuri în mai multe orașe din țară. Chiar și așa, momentele tensionate dintre protestatari și forțele de ordine nu au lipsit

Un agent de poliție din Târgu Jiu trimis la protestele anti-restricții, miercuri seară, a fost filmat de un grup de tineri când țipă la unul dintre ei și îl amenință, deranjat de faptul că trebuie să stea pe străzi din cauza protestatarilor. Imaginile au fost distribuite pe Facebook.

Redăm, în continuare, dialogul dintre protestatar și polițist:

Polițist: Am ajuns să mă rog de tine! Da n-am ajuns să mă rog de tine. Și nu mai ridica vocea!

Tânăr: Dar nu ridic vocea la dumneavoastră!

Polițist: Am zis să nu mai vorbești! Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec! Lipsa asta de respect de la niște ciufuți, stau eu pentru voi pe-aicea. Stau să mă rog de voi toată ziua. Dă-i drumu-n mașină, hai!

La comentariile postării tânărul susține că era împreună cu alți patru prieteni, cinci persoane în total, și că au venit șase mașini de poliție și două dube de mascați ca să îi trimită acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Polițist enervat la culme de un protestatar, în Târgu Jiu: "Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!"