Video

Polițist enervat la culme de un protestatar, în Târgu Jiu: "Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!"

De Daniel Murărescu.
Publicat: 01.04.2021, 10:06.
Actualizat: 01.04.2021, 10:11

Un polițist din Târgu Jiu a fost filmat țipând la un protestatar, derajat fiind de "lipsa de respect de la niște ciufuți" și de faptul că trebuie să stea pe străzi. "Acuma te încalec", i-a spus agentul unui tânăr, nervos la culme.

polițist din Târgu Jiu

Polițist enervat la culme de un protestatar, în Târgu Jiu: "Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!"

Darius Rabontu via Facebook

Un agent de poliție din Târgu Jiu trimis la protestele anti-restricții, miercuri seară, a fost filmat de un grup de tineri când țipă la unul dintre ei și îl amenință, deranjat de faptul că trebuie să stea pe străzi din cauza protestatarilor. Imaginile au fost distribuite pe Facebook.

Redăm, în continuare, dialogul dintre protestatar și polițist:

Citește și:

Polițist: Am ajuns să mă rog de tine! Da n-am ajuns să mă rog de tine. Și nu mai ridica vocea!
Tânăr: Dar nu ridic vocea la dumneavoastră!
Polițist: Am zis să nu mai vorbești! Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec! Lipsa asta de respect de la niște ciufuți, stau eu pentru voi pe-aicea. Stau să mă rog de voi toată ziua. Dă-i drumu-n mașină, hai!

La comentariile postării tânărul susține că era împreună cu alți patru prieteni, cinci persoane în total, și că au venit șase mașini de poliție și două dube de mascați ca să îi trimită acasă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.