Antena Meniu Search
x

Poliţiştii care nu au intervenit în cazul adolescentei din Galaţi, anchetaţi

În contextul în care România fierbe din cauza modului haotic în care poliţiştii au acţionat în cazul de la Caracal, oamenii legii au dat din nou dovadă de lipsă de umanitate! De această dată s-a întâmplat la Galaţi unde un echipaj de poliţie a privit cu indiferenţă o adolescentă plină de sânge.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 16:58

Vezi și

În contextul în care România fierbe din cauza modului haotic în care poliţiştii au acţionat în cazul de la Caracal, oamenii legii au dat din nou dovadă de lipsă de umanitate! De această dată s-a întâmplat la Galaţi unde un echipaj de poliţie a privit cu indiferenţă o adolescentă de 14 ani, plină de sânge. Fata a stat minute în şir lângă maşina de poliţie, dar niciunul dintre agenţi nu a coborât să o ajute. A fost nevoie de intervenţia celor din jur pentru ca poliţiştii să sune la 112.

Deocamdată, cei doi poliţişti, dintre care unul este o femeie, sunt cercetaţi de superiori. Ar putea primi o mustrare sau chiar ar putea fi daţi afară din poliţie. Pe perioada anchetei, ei participă în continuare la misiuni. 

Poliţiştii au de lămurit dacă, într-adevăr, fata a fost violată sau nu

În misiune erau şi când au fost opriţi în trafic de o femeie care a văzut-o pe copila plină de sânge. Numai că au asistat impasibili şi nu au făcut nici măcar efortul de-a coborî din maşină. 

Fata, care provine dintr-un centru de plasament, era în stare de şoc, iar martorii au încercat să o liniştească. 

În urma insistenţelor acestora, poliţiştii au sunat într-un final de 112. Copila le-a declarat medicilor de pe ambulanţă că a fost violată. 

Totuşi, surprinzător, ea şi-a schimbat declaraţia la scurt timp. Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului Galaţi care au o în grijă susţin că, de fapt, fata era plecată cu bilet de voie în oraş şi că s-a întâlnit cu prietenul ei şi el minor, cu care a întreţinut relaţii sexuale de bunăvoie. 

Poliţia trebuie să facă acum lumină în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii care nu au intervenit în cazul adolescentei din Galaţi, anchetaţi