Antena Meniu Search
x

Pralinele, cadourile preferate de Valentine's Day

Mâine, joi, ar fi ultima zi în care puteţi cumpăra cadouri de Valentine's Day. Asta dacă nu cumva lăsaţi totul pe ultima clipă, moment în care veţi lua ce găsiţi, nu ceea ce v-aţi dori să cumpăraţi.

de Redactia Observator

la 12.02.2020, 17:39

Vezi și

Mâine, joi, ar fi ultima zi în care puteţi cumpăra cadouri de Valentine's Day. Asta dacă nu cumva lăsaţi totul pe ultima clipă, moment în care veţi lua ce găsiţi, nu ceea ce v-aţi dori să cumpăraţi.

Indicat este să nu faceţi asta, pentru că un ursuleţ de pluş sau nişte bomboane banale nu vor rezolva mare lucru. Mult mai bun ar fi un desert special, în formă de inimă sau de floare, plin cu ciocolată şi frişcă.

Ciocolata este un puternic afrodisiac, aşa că nu e de mirare că majoritatea deserturilor pentru Ziua Îndrăgostiţilor conţin acest ingredient al iubirii. Iar pentru bărbaţii moderni, o cutie cu praline artizanale din ciocolată fină este cadoul ideal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Drept e că maeştrii ciocolatieri dau pralinelor un plus de mister, adaugând arome noi şi incitante. Menta, ghimbirul sau cardamonul sunt doar câteva dintre aromele care aduc un plus de savoare micilor delicatese. Dar asta înseamnă şi mai multă muncă.

Odată finalizate, "bucăţile de rai" sunt atent ambalate şi pregătite pentru a fi dăruite celor dragi alături de un impresionant buchet de flori.

Pentru cei care doresc să îşi impresioneze iubitele cu ceva mai mult decât o cutie de bomboane, cofetarii au creeat adevărate poveşti de dragoste. 

Povestea dulce a dragostei a fost atent lucrată până în cele mai mici detalii. Chiar şi cupa din marţipan în care este servită are o poveste. Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Pralinele, cadourile preferate de Valentine's Day