Antena Meniu Search
x

Prima zi de școală, mulţi copii şi-au continuat vacanţa alături de părinţi, pe litoral

Dacă tot sunt online, cursurile pot fi făcute şi într-o cameră de hotel, nu neapărat de acasă. Este ideea care i-a încurajat pe mulţi părinţi să îşi prelungească vacanţa la mare, alături de copii. Care, în pauză, au avut voie să iasă, nu în curtea şcolii, ci direct pe plajă.

de Redactia Observator

la 15.09.2020, 12:17

Vezi și
  • Meteorologii spun că luna septembrie e neobişnuit de călduroasă.
  • La mare, vremea rămâne numai bună pentru plajă. 

Chiar şi la mijlocul lunii septembrie, vremea pe litoral rămâne îmbietoare. O ocazie pentru turişti să vină cu familia la mare chiar dacă şcoala a început deja.

Studentă: Vremea e bună, nu prea sunt mulţi oameni, ceea ce e perfectă, având în vedere contextul pandemic. De asta am şi venit în perioada asta, pentru că eram sigur că o să fie mai liber.

Pentru părinţi, vacanţa prelungită este un prilej bun ca să decidă dacă îi duc pe cei mici sau nu la şcoală, alături de ceilalţi elevi.

Mamă: Vedem cum se comportă ceilalţi copii. Dacă păstrează distanţa, vedem ce spune şi doamna educatoare şi apoi ne hotărâm dacă îi ducem la şcoală.

Hotelierii profită şi ei de situaţie şi îi aşteaptă şi în perioada următoare pe turişti, cât timp vremea va fi în favoarea lor.

Elena Oprea, manager hotel: Mai avem familii cu copii care au decis să îşi continue minivacanţa weekend-ul acesta care ne-a surprins prin temperaturile ridicate. Mai ales că acum şcoala se desfăşoară într-o săptămână online, într-o săptămână la şcoală şi a permis cumva părinţilor să aibă o minivacanţă prelungită.

Meteorologii spun că luna septembrie e neobişnuit de călduroasă, iar la mare, vremea rămâne numai bună pentru plajă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Prima zi de școală, mulţi copii şi-au continuat vacanţa alături de părinţi, pe litoral