Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele concluzii în cazul morții clericului iranian căzut de la etaj, într-un hotel din București

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care au preluat cazul omului de afaceri iranian, sinucis într-un hotel din Capitală, au audiat mai mulţi angajaţi şi au ridicat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere.

de Ana Maria Ghiarasim

la 23.06.2020 , 15:28

Masina de la Institutul de Medicina Legala, în fața hotelului în care s-a produs tragedia Masina de la Institutul de Medicina Legala, în fața hotelului în care s-a produs tragedia - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Gholamreza Mansouri, un fost magistrat iranian, a murit după ce a căzut de la etaj dintr-un hotel din Bucureşti.
  • Bărbatul avea 52 de ani şi se afla sub control judiciar în evidenţa Secţiei 1 de Poliţie.
Decesul lui Mansouri GholamReza a fost „violent”

Potrivit procurorilor, concluziile preliminare ale raportului de autopsie în cazul cetăţeanului iranian Mansouri GholamReza arată că „moartea sa a fost violentă, cauzată de leziuni traumatice incompatibile cu viaţa, produse prin lovirea de un plan dur, posibil în condiţiile unei precipitări”.

În dosar au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai hotelului și au fost ridicate unităţile de stocare de la sistemul de supraveghere video instalat în hotel, fiind solicitată şi autorizarea judecătorului pentru accesarea imaginilor stocate, se mai arată într-un comunicat transmis de Biroul de Comunicare al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Articolul continuă după reclamă

Cercetările în acest caz sunt continuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

GholamReza Mansouri, un fost magistrat iranian, a murit vineri după ce a căzut de la etaj dintr-un hotel din Bucureşti. Bărbatul avea 52 de ani şi se afla sub control judiciar în evidenţa Secţiei 1 de Poliţie. El aştepta decizia magistraţilor în privinţa extrădării, fiind acuzat de corupţie în Teheran.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, iranianul era acuzat de luare de mită de 500.000 euro, dar şi de încarcerarea unor jurnalişti independenţi.

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Primele concluzii în cazul morții clericului iranian căzut de la etaj, într-un hotel din București