Video Primul curs de influencer, implementat la o universitate din România. Studenţii vor învăţa direct de la creatori de conţinut renumiţi
Una dintre meseriile momentului este cea de creator de conţinut. A devenit într-adevăr o meserie pe care până şi Universităţile o recunosc şi pentru care au creat cursuri speciale.
Fie că vreţi să deveniţi influencer, vlogger sau blogger, puteţi învăţa acum secretele prin care puteţi atinge succesul în online chiar de la veteranii din domeniu. Cursurile sunt organizate de Universitea Dunărea de Jos din Galaţi, iar persoane din toată ţara se înghesuie deja pentru a prinde loc.
Diana este voluntară la o Asociaţie de Instruire în Situaţii de Urgenţă şi s-a înscris la cursurile Universităţii Dunărea de Jos cu gândul la o carieră în online.
Diana: „Mi-aş dori să fac clipuri despre viaţa unui voluntar. Se fac bani din asta şi aş vrea să învăţ cum să atrag şi un sponsor şi să promovez un anumit produs.”
Deja zeci de tineri s-au înscris la cursurile de influenceri, iar cererea este în creştere
Alexandru Nechifor, prorector Universitate: „Practic învăţau din mers sau învăţau de pe internet, şi noi ne-am decis să facem un curs. În momentul de faţă avem înscrişi nu doar din Galaţi, avem şi din Cluj, Timişoara sau Bucureşti.”
Student: “Poţi să faci o meserie din asta, adică ştiu foarte mulţi oameni care câştigă bani din asta şi fac doar asta.”
Student: “Dacă o să-mi placă cursurile, sigur o să continui să fac ceva şi pe domeniul ăsta.”
Student: “Sunt de părere că mă ajută să mă dezvolt şi să înţeleg ideile din spatele unui influencer.”
Profesori vor fi chiar bloggeri şi influenceri renumiţi
Cursanţii vor învăţa secretele faimei pe internet chiar la bloggeri şi vloggeri cu vizibilitate în mediul online. Printre ei, Gina Bradea, blogger culinar cu peste 500 de mii de urmăritori doar pe YouTube.
Gina Bradea, blogger culinar: “Abia aştept să povestesc cursanţilor ce frumos este să fii blogger, vlogger, să ai o pasiune şi să poveşteşti tuturor despre ea. Iar dacă vor avea conţinut unic, fără să copieze pe nimeni, fair play, vor avea şi succes, aşa cum am eu.”
Studiile constau în 20 de ore de curs, pentru care doritorii trebuie să plătească 300 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰