Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prins sub pamant in timp ce incerca sa fure tevi de irigatii

Operatiune de salvare contracronometru, in judetul Constanta! Pompierii si politistii s-au chinuit sa salveze viata unui barbat acoperit de maldar de pamant.

de Redactia Observator

la 02.03.2013 , 13:03

Omul a fost prins in capcana in timp ce incerca sa fure tevi de irigatii. Prietenul sau pare ca ar fi reusit sa se salveze in ultimul moment si a fugit.

Politistii nu exclud, insa, varianta ca omul sa fi murit si acoperit de pamant.

Vezi și

Un agent de politie a fost primul care a coborat in gaura formata in pamant. L-au urmat doi pompieri, legati cu o coarda in jurul trunchiului. Colegii lor i-au indrumat si i-au ajutat de pe margine.

Barbatul de 49 de ani a fost scos la suprafata pe o targa. Acuza dureri in zona pieptului si a membrelor superioare. A fost surprins sub o cantitate mare de pamant, la 6 metri adancime.

El a fost transportat la Spitalul Municipal din Medgidia, unde medicii au reusit sa il stabilizeze. Barbatul voia sa fure tevi de irigatii impreuna cu un alt barbat. Acesta ar fi reusit sa se salveze in ultima clipa si ar fi fugit pe camp. Politistii nu exclud, insa, nici varianta ca barbatul sa fi murit strivit sub bolovani si, din cauza intunericului, sa nu-l fi vazut.

Politistii au instituit mai multe filtre in zona ca sa-l gaseasca pe cel de-al doilea barbat. Daca nu vor reusi sa ii dea de urma, ei se vor intoarce la primele ore ale diminetii la groapa si il vor cauta sub pamant.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Prins sub pamant in timp ce incerca sa fure tevi de irigatii