Antena Meniu Search
x

Prinţul Paul Lambrino riscă închisoarea pentru o datorie de aproape 6 milioane de euro

După ce ieri i-au făcut inventarul lucrurilor până târziu în noapte, executorii judecătoreşti şi jandarmii i-au bătut din nou la poartă. În casă au fost însă doar avocaţii

Vezi și

După ce ieri i-au făcut inventarul lucrurilor până târziu în noapte, executorii judecătoreşti şi jandarmii i-au bătut din nou la poartă. În casă au fost însă doar avocaţii

Prinţul a anunţat că are nevoie de mai multe zile să ajungă în Bucureşti, pentru că ar fi plecat cu maşina în vacanţă. 

Mai bine de douăsprezece ore, executorul şi jandarmii au făcut inventarul lucrurilor de valoare în casa prinţului Paul şi a prinţesei Lia.

Executorul trebuie să identifice toate lucrurile care ar putea fi vândute pentru acoperirea datoriei de 4,7 milioane de lire sterine. Adică aproximativ 6 milioane de euro. Aşa că astăzi s-a întors la vila lui Paul Lambrino.

Cu executorii în casă, Paul şi Lia au anunţat că sunt plecaţi în vacanţă cu maşina.

Curtea Supremă britanică a emis în acest caz o notificare penală în care se precizează că, dacă prinţul Paul va încălca ordinul de executare silită, riscă inclusiv arestarea.

Paul Lambrino îi datorează banii lui Marco Houston, editorul unei publicaţii din Londra. Acesta a fost angajat să se ocupe de promovarea imaginii cuplului princiar dar nu ar fi fost plătit conform contractului. Acelaşi jurnalist britanic a avut un proces şi cu principele Radu Duda din cauza unui articol defăimător. Scris la comanda lui Paul Lambrino.

Conform legii prinţul Paul are 15 zile la dispoziţie să plătească cele aproximativ 6 milioane de euro. Avocatul a anunţat că Paul şi Lia au de gând să achite datoria cu bani cash.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Prinţul Paul Lambrino riscă închisoarea pentru o datorie de aproape 6 milioane de euro