Meniu LIVE
Search
x

Video Probleme cu faimoşii mici de la Deduleşti. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit nereguli grave: "Mi se taie şi pofta"

Nici micii de la Deduleşti nu mai sunt ce au fost. Sau poate aşa au fost mereu. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit nereguli la patru din cinci terase de pe Dealul Negru. La unele carnea era expirată , la altele ţinută în frigidere vechi, murdare şi ruginite. Un pericol pentru orice client. Cu toate astea, la câteva ore după control, localurile s-au redeschis, iar lumea a dat năvală.

De Andre Rotaru la 08.06.2021, 19:46
Vezi și

Frigidere vechi care par că n-au fost spălate niciodată. Carne care nu ştii când a fost produsă, nici când expiră, dar care miroase urât. E rețeta periculoasă după care se făceau micii de la celebrul popas deduleşti. Inspectorii ANPC au oprit şi ei pe dealul negru şi au închis patru terase din cinci.

Angajată: Au venit, au controlat peste tot. Produsele le-au găsit bine, proaspete. La un singur produs n-am avut eticheta cu termenul de garanţie. Atât ne-a lipsit, etichetele de la câteva produse.

Angajată: La noi, din fericire, nu au fost abateri foarte grave. Noi am rămas să funcţionăm.

Paul Anghel, director general ANPC: Erau total insalubre şi improprii de a depozita alimente.  Au fost găsite inclusiv produse care prezentau modificări organoleptice. Au fost oprite ca şi produse considerate periculoase.

La o zi distanţă, angajaţii au schimbat frigiderele şi au redeschis terasele

La nici 24 de ore de când inspectorii ANPC au plecat, grătarele au sfârâit din nou. Angajații spun că au avut doar probleme minore, așa că le-au remediat și au redeschis în aşteptarea clienţilor. 

Angajată: Clienții nu par impresionaţi de descoperirile inspectorilor ANPC. Pofta şi foamea înving orice teamă

Pentru neregulile descoperite, comisarii d ela Protecţia consumatorului au împărţit porții consistente de amenzi, aproape 100 de mii de lei. Au şi confiscat zeci de kilograme de carne de mici

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Probleme cu faimoşii mici de la Deduleşti. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit nereguli grave: "Mi se taie şi pofta"

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO