Antena Meniu Search
x

Produse românești speciale la standul Fundației Mereu Aproape de la IWA Charity Christmas Bazaar 2017

Deja în căutare de cadouri de sărbători? Avem soluția și faceți și o faptă bună. Fundația 'Mereu Aproape' vă invită mâine, începând cu ora 10.00, la Romexpo.

Produse românești speciale la standul Fundației Mereu Aproape de la IWA Charity Christmas Bazaar 2017

Deja în căutare de cadouri de sărbători? Avem soluția și faceți și o faptă bună. Fundația Mereu Aproape vă invită mâine, începând cu ora 10.00, la Romexpo, în Pavilionul C3, la cea de-a 27-a ediție a tradiționalului Bazar de Crăciun IWA, evenimentul filantropic organizat anual de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România.

Fundatia Mereu Aproape are și în acest an un stand de poveste de Crăciun și vă așteaptă cu produsele românești de la Tria Alfa, Mineli, Ana Pan, Băiatul cu Flori, Cristim, Grace Couture, Farmec, Real Foods, Leroy Merlin, Argcoms, Atelierul de Slăbit, Ilustratoarea Gabi Toma, cu cele oferite de designerii români Răzvan Ciobanu, Clara Rotescu, Stephan Pelger, Malvina Cservenschi, Laura Lazăr, Otilia Flonta, Cătălin Botezatu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La standul Fundației Mereu Aproape vizitatorii târgului pot găsi obiecte speciale pe care să le ofere cu mândrie: bijuterii unice, superbe aranjamente florale de Crăciun, piese vestimentare, accesorii și încălțăminte de colecție, cosmetice pentru îngrijirea feței și vouchere pentru servicii de înfrumusețare, cutii cadou cu produse tradiționale, cozonaci, nuga și turtă dulce, globurile de brad ale copilăriei și un brad de vis, felicitări originale.

Din banii strânși, Fundația va sprijini de Crăciun familiile care se confruntă cu greutăți și nu le pot oferi copiilor lucrurile care le sunt necesare și care îi fac atât de fericiți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Produse românești speciale la standul Fundației Mereu Aproape de la IWA Charity Christmas Bazaar 2017