Noutăţi şi produse delicioase la cel mai mare târg de agricultură din România
Curcan copt în jar, cârnaţi boiereşti sau muşchiulet cu fistic. Sunt doar câteva dintre produsele care cuceresc gusturile românilor, la cel mai mare târg dedicat agriculturii. Clienţii caută mâncare de calitate, pentru care plătesc în plus dacă au garanţia că nu conţine aditivi şi conservanţi.
Curcan copt în jar, cârnaţi boiereşti sau muşchiulet cu fistic. Sunt doar câteva dintre produsele care cuceresc gusturile românilor, la cel mai mare târg dedicat agriculturii. Clienţii caută mâncare de calitate, pentru care plătesc în plus dacă au garanţia că nu conţine aditivi şi conservanţi. Aşa au înflorit multe afaceri de familie cu specialităţi autentice.
Afumate cu lemn de fag, trecute prin fistic, pentru savoare, şi condimentate pentru gust, aceste delicatese din carne au fost cele mai căutate produse la cel mai mare târg dedicat agriculturii.
Producătorii spun că gusturile românilor s-au schimbat în ultimii ani. Se îndreaptă tot mai mult spre produse din materii prime de calitate. Iar de aici intervine priceperea bucătarilor, care se bat în reţete.
Preţul pentru o sută de grame pleacă de la opt lei.
Şi marii jucători din industria cărnii şi-au adaptat reţetele.
În galantare găsim deja şi "oferta" pentru Crăciun.
Din octombrie, românii găsesc produse tradiţionale şi în magazinele de stat deschise deocamdată în Sibiu şi Bucureşti.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰