Antena Meniu Search
x

Lumină în cazul soţilor găsiţi morţi în casă, la Iaşi. Profesorul universitar s-ar fi sinucis după ce şi-a găsit soţia moartă

Bogdan Maleon, profesor universitar şi directorul Bibliotecii Centrale Universitare, s-ar fi sinucis după ce şi-a găsit soţia moartă la etajul vilei.

Vezi și

Iaşul este zguduit de povestea soţilor găsiţi fără viaţă în ziua de Crăciun. Bogdan Maleon, profesor universitar şi directorul Bibliotecii Centrale Universitare, s-ar fi sinucis după ce şi-a găsit soţia moartă la etajul vilei. Şi ea şi-ar fi pus capăt zilelor, spun acum procurorii.

Anda şi Bogdan Maleon şi-au găsit sfârşitul în ziua de Crăciun. Anchetatorii au refăcut ultimele lor ore de viaţă. În zorii zilei, Anda Maleon şi-ar pus capăt zilelor. Chiar soţul ei a găsit-o fără suflare, la etajul vilei. 

Două ore mai târziu, profesorul universitar ar fi căzut pradă aceloraşi gânduri negre. 

Când au intrat în vila din centrul Iaşului, anchetatorii au luat în calcul toate ipotezele. S-au gândit chiar că profesorul şi-a ucis soţia, înainte de a se sinucide. Însă, autopsia a arătat altceva. 

Carmina Pascal, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: "Concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două-trei ore între ele, decesul intervenind cu aproximativ opt-zece ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele."

Cei doi formau un cuplu încă de când ea era studentă la Istorie, iar el îi era profesor. Naşi de cununie i-au fost soţii Lungu, doi afacerişti de succes din Iaşi. Se pare că tot ei se vor ocupa de funeralii. 

Soţii Maleon nu aveau copii.  Şi-au construit cariere impresionante. El era profesor universitar şi director al Bibliotecii Centrale Universitare. O figură respectă în mediul academic. 

În timp ce soţia se specializase în afaceri cu privire la absorbţia fondurilor europene. Amândoi câştigau bine. 

Copleşit de durere, tatăl a aprins o lumânare în faţa casei şi s-a reculs lângă poza fiicei lui.  

A scris îndurerată mama Andei Maleon pe Facebook. Mulţi alţi prieteni şi-au arătat durerea. 

Fostul subprefect de Iaşi, Bogdan Abălaşi: "Sufletul imi este împietrit si răvășit la aflarea cumplitei vesti. Era o familie fericită, împlinită din toate punctele de vedere, cu multe realizari, se iubeau si se respectau"

"În această perioadă de sărbătoare, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" este îmbrăcată în doliu. Suntem profund șocați și întristați de tragedia petrecută în familia profesorului Maleon", a fost mesajul reprezentanţilor Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. 

Cu doar câteva săptămâni în urmă, femeia de 38 de ani posta pe Facebook un mesaj ciudat. 

"Eu vreau ca la finalul vieţii să nu îmi fie ruşine de mine", a scris femeia pe pagina sa de Facebook. 

Trupurile soţilor Maleon au fost găsite de o rudă care venise să vadă de ce aceştia nu au mai ajuns la masa de Crăciun. 

Moartea lor a fost anunţată la 112 abia ieri după-amiază. 

Este anchetă şi la poliţie, însă nimeni nu poate spune însă ce s-a întâmplat în casa celor doi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Lumină în cazul soţilor găsiţi morţi în casă, la Iaşi. Profesorul universitar s-ar fi sinucis după ce şi-a găsit soţia moartă