Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru următoarele două zile! Vreme cu surprize

Duminică, vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice primei decade a lunii mai

Duminică, vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice primei decade a lunii mai

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi în zonele montane, unde, cu precădere după-amiaza, pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 24 de grade în Lunca Dunării la Giurgiu.

În capitală, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa, 10-11 grade. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Luni, vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice şi în zonele montane, unde pe spaţii restrânse se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime trec de 20 de grade cu foarte mici excepţii la Miercurea Ciuc, 19 şi 17 la Constantă şi ajung la 25 de grade la Giugiu.

În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. 10-11 grade dimineaţa şi o temperatură maximă în jurul valorii de 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Prognoza meteo pentru următoarele două zile! Vreme cu surprize