Antena Meniu Search
x

Programul Litoralul pentru toți începe la 1 septembrie. Prețurile dau înapoi

Vara sfidează calendarul şi continuă să le ofere turiştilor apă caldă şi soare arzător pe litoral. Nu este singurul motiv de bucurie pentru români. Începe "Litoralul pentru Toţi". De la 1 septembrie, tarifele vor fi cu 70% mai mici la cazare.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 22:13

Vezi și

Vara sfidează calendarul şi continuă să le ofere turiştilor apă caldă şi soare arzător pe litoral. Nu este singurul motiv de bucurie pentru români. Începe "Litoralul pentru Toţi". De la 1 septembrie, tarifele vor fi cu 70% mai mici la cazare. Anul acesta, s-au înscris în program mai multe hoteluri decât anul trecut, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. O săptămână de răsfăţ la Mamaia va costa cât două nopţi în plin sezon.

Pe litoral, urmează ultimul weekend cu tarife de vârf de sezon. Cine şi-a rezervat acum o noapte la un hotel de trei stele cu 220 de lei, de pe 1 septembrie va plăti doar 50 de lei, cu mic dejun inclus. Este cea mai avantajoasă ofertă, în staţiunile din sud, prin programul litoralul pentru toţi. Bonus, turiştii au parte de vreme frumoasă. Vor fi 28 de grade în aer şi 25 în apă, aşa că se vor simţi ca în plin sezon.

În Mamaia şi în Mamaia Nord, 17 hoteluri au intrat în programul mult aşteptat. Şi unii patroni de terase au anunţat că ieftinesc cu 20 la sută mâncarea şi băutura, în extrasezon.

Reducerile sunt importante pe tot litoralul şi pentru cei care vor să petreacă la mare doar o noapte. 

Peste 30 de hoteluri din toate staţiunile au intrat în program,mai multe decât anul trecut. Dar patronatele spun că este un semn că vara nu a adus încasările aşteptate. 

Mulţi dintre turiştii care şi-au petrecut vara pe litoral au avut vouchere de vacanţă. Pentru prima dată, anul acesta, şi o parte dintre angajaţii din mediul privat au primit tichete.

Potrivit unor surse, Guvernul lucrează la un proiect prin care cei care vor să meargă în extrasezon să primească vouchere cu o valoare mai mare, de 2.000 de lei, în loc de 1450 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Programul Litoralul pentru toți începe la 1 septembrie. Prețurile dau înapoi