Antena Meniu Search
x

Rauri de lacrimi au curs la Craiova! Andrei, tanarul ucis pe o trecere de pietoni de un sofer teribilist, a fost inmormantat

Va canta, va dansa si va iubi din ceruri. Andrei, tanarul ucis pe o trecere de pietoni din Craiova, a fost inmormantat astazi. L-a dus spre mormant, in genunchi, mama lui, care cere printre lacrimi dreptate.

Vezi și

Tacerea s-a impletit cu lacrimi. Durerea nu incape in cuvinte, suferinta nu are alinare. Pe Andrei l-au dus spre mormant sute de oameni impietriti de dor, ingenuncheati de neputinta. “Patimim cu ei! Sunt sufletele noastre”, a spus mama indurerata.

De astazi, ea e mama de inger. De la singurul ei fiu i-au ramas amintirile, melodiile si un mesaj de adio sfasietor.

Iubita lui Andrei si-a trimis ultimul adio si ultima promisiune dincolo de moarte. "Te voi iubi mereu", a scris ea pe Facebook.

Durerea s-a inmultit la doi. Doua familii isi plang acum copiii, ucisi in aceeasi clipa. “Doi ingeri au plecat, vrem sa se faca dreptate”, a zis mama lui Cosmin.

Andrei si Cosmin au pierit impreuna, striviti de bolidul unui nepot de milionar, pe trecerea de pietoni. “As avea sa transmit si eu ceva mamei acestui criminal. As vrea sa simta ce a simtit sora mea si ce a simtit mama celuilalt baiat. Atat ii doresc, ca e mama”, a tinut sa afirme matusa lui Andrei.

Un blestem venit dintr-o revolta de moarte. Familia soferului care le-a bagat copiii in mormant nu le-a transmis nici macar condoleante. Iulian Siclitaru, un star al vietii de noapte si un impatimit al drogurilor, spera totusi sa fie eliberat, desi are pe constiinta doua suflete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Rauri de lacrimi au curs la Craiova! Andrei, tanarul ucis pe o trecere de pietoni de un sofer teribilist, a fost inmormantat