Antena Meniu Search
x

Video Razie de amploare în Capitală odată cu relaxarea măsurilor. Mai mulţi şoferi au fost prinşi drogaţi la volan

Relaxarea le schimbă şi poliţiştilor obiectul muncii. De două nopţi nu mai vânează cum poartă oamenii măştile şi au trecut de la combaterea răspândirii bolilor, la combaterea răspândirii drogurilor. Mai ales printre şoferi. Noaptea trecută a fost una bogată în capturi după ce au prins doar în Bucureşti şase şoferi care au sărbătorit relaxarea circulaţiei cu prea multe substanţe relaxante.

de Redactia Observator

la 16.05.2021, 19:33

Vezi și

Prea multă libertate i-a adus unui tânăr un dosar penal. A avut ghinionul să fie prins drogat la volan de către poliţişti. 

''Aparatul drugtest a indicat faptul că aţi consumat canabis.''

Mare le-a fost surpriza agenţilor când au deschis portbagajul maşinii. În cutia de carton au găsit nu doar canabis, dar şi cocaină.

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: În urma controlului asupra autovehiculului condus de acesta au fost găsite mai multe pliculeţe ce conţineau substanţe interzise.

Pe acelaşi subiect

Cei găsiţi vinovaţi riscă până la cinci ani de închisoare

Noaptea s-a terminat prost şi pentru alţi doi tineri aflaţi la plimbare cu maşina prin oraş. 

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: Prezentaţi-mi, vă rog, certificatul de înmatriculare al autovehiculului şi imediat vom face un test pentru consumul de substanţe psihoactive.

După ce au văzut rezultatul, poliţiştii nu au mai avut nicio îndoială. Au luat apoi maşina la verificat, iar mirosul puternic din interior i-a ghidat către o altă dovadă. 

Pe lângă dosarul penal, şoferul a rămas şi fără carnet de conducere până la finalizarea cercetărilor. Alţi patru conducători auto care folosiseră droguri au picat în plasa poliţiştilor. Pentru o noapte în care s-au simţit bine ar putea urma până la cinci ani de coşmaruri în închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Razie de amploare în Capitală odată cu relaxarea măsurilor. Mai mulţi şoferi au fost prinşi drogaţi la volan