Antena Meniu Search
x

Razie printre practicantele celei mai vechi meserii din lume! O femeie de 60 de ani e la mare căutare!

Îmbrăcate în fuste scurte şi bluze decoltate, prostituatele din Capitală au fost luate la întrebări şi amendate, aseară, de poliţiştii locali.

Vezi și

Îmbrăcate în fuste scurte şi bluze decoltate, prostituatele din Capitală au fost luate la întrebări şi amendate, aseară, de poliţiştii locali. Deşi, pe moment, şi-au pierdut clienţii, damele de companie de la şosea s-au reîntors "la locul de muncă" imediat ce poliţiştii au plecat.

Prostituatele din Capitală au avut parte, aseară, de o surpriză neplăcută. "La locul de muncă'' s-au trezit cu poliţiştii locali, care le-au alungat clienţii şi le-au împărţit amenzi.

E clar că razia le-a dat planurile peste cap. 

Altele sunt mai norocoase. Câteva ore petrecute pe stradă le aduc venituri considerabile. 

Multe dintre femeile care îşi vând trupul spun că, pe stradă, pericolul pândeşte la orice pas. 

Poliţiştii locali au verificat toate punctele fierbinţi ale Capitalei: Şoseaua Mihai Bravu, Rosetti, Gara de Nord. În doar două ore, au fost amendate peste 15 femei.  

Răzvan Popa, purtătorul de cuvant al Poliţiei Locale: "În aceasta zona centrala avem multe reclamatii in privinta unei doamne care este chiar lider al unui grup de prostituate. Doamna are 60 de ani si cea mai mare cautare."

Practicantele celei mai vechi meserii din lume au fost amendate, fiecare, cu câte 500 de lei. Însă, nu au fost prea impresionate de sancţiune şi în scurt timp s-au întors la "lucru".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Razie printre practicantele celei mai vechi meserii din lume! O femeie de 60 de ani e la mare căutare!