Antena Meniu Search
x

250.000 de oameni se înghesuie pe Litoral, în primul weekend din august. Căldura a umplut plajele

Norocoşi, dar şi fericiţi sunt cei care sunt în concediu acum la mare. Este primul weekend, după două luni de furtuni, cu vreme de vară autentică.Sunt mulţi turişti la malul mării. Peste 250 de mii.

Vezi și

Norocoşi, dar şi fericiţi sunt cei care sunt în concediu acum la mare. Este primul weekend, după două luni de furtuni, cu vreme de vară autentică.Sunt mulţi turişti la malul mării. Peste 250 de mii.

Oameni care se bucură de razele soarelui, pentru că la orele amiezii, au fost peste 30 de grade. Turiştii care au sperat că se vor răcori în mare au avut parte de o surpriză. Şi apa a fost caldă. A avut 27 de grade. Iar mâine, meteorologii spun că va fi şi mai cald în staţiunile de pe litoral, vor fi 32 de grade şi cer senin.

Pe lângă şezlongurile aliniate până în apă, forfota nu s-a oprit nicio secundă. Dacă acum o săptămână, turiştii făceau baie în mare pe o ploaie torenţială, astăzi, s-au aruncat în valuri ca să se răcorească. Nu toţi au reuşit. 

Peste 250 de mii de turişti sunt în acest weekend pe litoral. Mamaia e cea mai aglomerată staţiune. Sunt peste 120 de mii de oameni doar aici.

Apa mării a avut astăzi 27 de grade, iar odată cu temperaturile ridicate, aproape de mal, au apărut şi algele, dar asta nu a întrerupt distracţia.

Soarele dogoritor de la orele prânzului a încins atât de tare nisipul încât turiştii abia pot călca cu tălpile goale. Cei care vor să se ducă la terase pentru a-şi cumpăra ceva să se răcorească sunt nevoiţi să-şi pună şlapii în picioare.

În căutare de senzaţii tari, un turist din Anglia a făcut un dans riscant  lângă trenuleţul din Mamaia. O provocare devenită virală pe internet, denumită Kiki. 

Momentul stârneşte zâmbete, dar poate fi periculos. Mai mulţi internauţi s-au accidentat în timp ce se filmau făcând acest dans.

În vacanţă însă, turiştii par să uite de pericole. În sudul litoralului a fost a treia zi cu steagul roşu arborat. Un bărbat de 60 de ani din Bucureşti, care s-a avântat în valuri, a fost la un pas să se înece. După ce a fost scos la mal, omul a fost dus cu o şenilată de urgenţă la punctul de prim ajutor din Eforie Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » 250.000 de oameni se înghesuie pe Litoral, în primul weekend din august. Căldura a umplut plajele