Antena Meniu Search
x

Restaurant deschis, cu sticle de vin pe masă și muzică în difuzoare, la Cluj. Polițiștii s-au dat drept clienți și i-au prins

Angajații unui restaurant din Cluj-Napoca au fost prinși de polițiștii sub acoperire când serveau clienți în interiorul localului, lucru interzis prin ordonanțele miliare în vigoare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.05.2020, 08:37

Restaurant deschis, cu sticle de vin pe masă și muzică în difuzoare, la Cluj
Restaurant deschis, cu sticle de vin pe masă și muzică în difuzoare, la Cluj - Pixabay
  • Angajaţii restaurantului au servit polițişti sub acoperire care s-au dat drept clienţi. 
  • Restaurantul funcționa deși activitatea localurilor publice este interzisă în această perioadă.

Restaurantul cu specific italian era deschis, joi, în centrul orașului Cluj-Napoca, iar angajaţii au servit poliţişti sub acoperire care s-au dat drept clienţi. 

Reprezentanţii Poliției Cluj au declarat, joi, că poliştii clujeni au primit o sesizare despre faptul că restaurantul respectiv funcţiona deşi activitatea localurilor publice este interzisă în această perioadă.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 a Poliţiei Cluj-Napoca au surprins în flagrant angajaţii unui restaurant situat pe strada Napoca din municipiu în timp ce serveau mai multi clienţi aflaţi în interior, contrar prevederilor legale. În cauza a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, au spus reprezentanţii Poliției Cluj.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că, pentru realizarea flagrantului, mai mulţi poliţişti în civil, aflaţi sub acoperire, s-au dat drept clienţi şi au fost serviţi de personalul restaurantului.

„Erau şi alţi clienţi în restaurant, erau sticle cu vin pe mese şi în difuzoare era muzică ambientală”, au spus sursele.

Restaurantele au fost închise pe teritoriul României, odată cu instituirea stării de urgență.

 În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Restaurant deschis, cu sticle de vin pe masă și muzică în difuzoare, la Cluj. Polițiștii s-au dat drept clienți și i-au prins