Antena Meniu Search
x

Petrecere de Revelion cu reclamații. Oamenii susţin că n-au primit mâncarea pentru care au plătit

Vezi și

Mai mulţi constănţeni spun că Revelionul petrecut la un local exclusivist din oraş le-a adus numai dezamăgiri! Oamenii susţin că n-au primit mâncarea pentru care au plătit, plus că au fost aproape ignoraţi de chelneri.

Sunt imagini filmate în noaptea dintre ani, la un local exclusivist din Constanţa. Şi dacă e să ne luăm după atmosferă, petrecerea pare una reuşită.

Numai că, în loc să aibă parte de amintiri de neuitat, unii clienţi s-au întors acasă nemulţumiţi. 

Iar mâncarea nu a fost singura problemă. 

"Ora la care am ajuns la revelion eu şi grupul meu de prieteni nu aveam nicio masă rezervată. A trebuit să aştept vreo 40 de min pt că nimeni nu ştia unde să ajungem. Au ridicat pe alţii de la masă ca să ne facă nouă loc. Totul a decurs la fel de prost pe tot parcursul serii. De la organizare, la servire, personalul fiind insuficient şi foarte slab pregătit", s-a plâns o femeie. 

Odată cu terminarea petrecerii, pe pagina de facebook a restaurantului au început să curgă reclamaţiile. 

Şi inspectorii OPC s-au sesizat cu privire la plângeri. Însă n-au găsit nereguli în bucătăria în care s-au preparat mâncărurile. 

Horia Constantinescu, OPC: "Slavă domnului că nu vorbim de toxiinfecţie alimentară, slavă domnului că nu vorbim de lucruri periculoase, dar vb de o seară specială stricată."

Nelu Paucă, patron local: "Am încercat să fac tot posibilul, să pun suflet în meniurile noastre şi să aducem valoare în tot ce am făcut. Desigur că la atât de multe persoane, lucrurile n-au mers cum ne-am propus şi a durat ceva mâncarea. Mii de scuze pt asta. Poate cândva ne vom revanşa."

Până una-alta, respectivii clienţi au rămas şi fără bani şi fără bucuria petrecerii dintre ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Petrecere de Revelion cu reclamații. Oamenii susţin că n-au primit mâncarea pentru care au plătit