Antena Meniu Search
x

Revoltă la un centru de carantină din Galaţi. Oamenii sunt nemulțumiți de condiții

A fost scandal la un centru de carantină din Galaţi. Oamenii s-au revoltat din cauza condiţiilor oferite de autorităţi. Aceştia s-au plâns că în weekend primesc mâncare perisabilă pentru două zile, deşi nu au frigider unde să o poată depozita. Direcţia de Sănătatea Publică a început o anchetă.

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 15:39

Vezi și
  • Mâncarea este asigurată de Primărie.
  • În camere nu sunt frigidere.

În weekend, oamenii primesc hrană pentru două zile, deşi nu există frigidere. Pe lângă asta, cei aflaţi în carantină se plâng şi de alte probleme.

Autoritățile susţin că meniul a fost gândit astfel încât mâncarea să nu se strice de la o zi la alta.

Petrica Pațilea: Persoanele carantinate primesc sâmbătă la prânz meniul pentru ziua în curs, hrana caldă, dar și hrana rece pentru a doua zi, pentru ziua de duminică.

A ajutat şi faptul că temperaturile nu au fost foarte ridicate. Situaţia a ajuns şi în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică, care a început o anchetă. În centrele de carantină din Galaţi sunt cazate 683 de persoane.

Şi la Timişoara un cuplu de tineri venit din Anglia şi ajuns în carantină în containere instalate de Primărie s-a plâns de condiţiile de cazare. În jur de 60 de persoane pot fi cazate în cele 20 de containere, care aparţin Primăriei Timişoara.

Mai multe persoane cazate într-un centru de carantină din Galaţi și-au vărsat oful pe autorități, nemulțumite de condiţiile oferite de statul român. 

Autoritățile spun că meniul a fost gândit astfel încât mâncarea sa nu necesite depozitarea în frigidere

Petrica Pațilea: Meniul pentru persoanele aflate în carantină a fost în așa fel gândit încât alimentele sa nu se altereze de pe o zi pe alta. Persoanele carantinate primesc sâmbătă la prânz meniul pentru ziua în curs, hrana caldă, dar și hrana rece pentru a doua zi, pentru ziua de duminică.

Administratorul clădirii spune că cei plasați în carantină, erau puși pe scandal, și îl așteptau pe omul desemnat sa facă aprovizionarea cu telefoanele în mână

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Revoltă la un centru de carantină din Galaţi. Oamenii sunt nemulțumiți de condiții