Antena Meniu Search
x

Roată ca la Londra, pe faleza din Constanța

London Eye pe litoral. Celebra roată de pe malul râului Tamisa se va regăsi şi la noi, la malul mării. În curând vom putea admira Marea Neagră de la înălţime, de pe faleza Cazinoului din Constanţa. Lucrările merg ca pe roate, supravegheate de un membru al celebrei familii Lamborghini.

de Redactia Observator

la 17.06.2020, 23:07

Vezi și
  • Roata din Constanța va avea 26 de cabine
  • Turiștii vor putea admira faleza de la 36 de metri înălțime

Faleza din Constanţa se schimbă la faţă. După ce au început renovările la Cazinou, va apărea o nouă atracţie: o roată uriaşă de unde se va vedea întreg oraşul şi marea în larg.

Nu este turist care să fi ajuns în Londra şi să nu îşi facă cel puţin o fotografie la celebra roată. Acum şi turiştii care ajung la Marea Neagră, vor putea avea o astfel de fotografie. Nu de la 150 de metri înălţime, ci de la 36.

În total, roata gigantică va avea 26 de cabine, dintre care una pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi una pentru VIP.

Până la sfârşitul lunii, roata va fi montată, iar turiştii vor putea admira panorama. Oficialii Primăriei Constanţa ne asigură că regulile de distanţare socială vor fi respectate la înălţime. Şi totul va merge ca pe roate pentru că şantierul e supravegheat de un membru al celebrei familii Lamborghini.

DAVID LAMBORGHINI, şef de şantier -  Astfel de roţi sunt montate în toată lumea, în cele mai importante oraşe din Europa: Paris, în Italia în Sardinia, şi atrag foarte multe persoane.

Adriana Deoanca, purtător de cuvânt Primăria Constanţa - Îi aşteptăm pe toţi, cu mic, cu mare. Vom respecta întocmai regulile implementate în acest moment la nivel naţional cu privire la SARS-CoV-2, însă cu mare, mare bucurie, în câteva zile, sperăm noi, vă aşteptăm la deschidere.

În România mai sunt două astfel de roţi: cea din parcul Tei şi cea din Orăşelul Copiilor din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Roată ca la Londra, pe faleza din Constanța