Meniu LIVE
Search
x

Român, reţinut în cazul morţii jurnalistei din Bulgaria. Anchetatorii îi verifică alibiul

Un român a fost reţinut în cazul asasinării jurnalistei de investigaţii din Bulgaria, violată şi torturată pe malul Dunării. Poliţia bulgară a anunţat că bărbatul nu este suspect de crimă, dar îi verifică alibiul. Ziarista a fost atacată în timp ce alerga într-un parc de la marginea oraşului Ruse.

la 09.10.2018, 19:29
Vezi și

Un român a fost reţinut în cazul asasinării jurnalistei de investigaţii din Bulgaria, violată şi torturată pe malul Dunării. Poliţia bulgară a anunţat că bărbatul nu este suspect de crimă, dar îi verifică alibiul. Ziarista de 30 a fost atacată în timp ce alerga într-un parc de la marginea oraşului Ruse.

După crima care a făcut înconjorul lumii, poliţiştii bulgari l-au reţinut pe român chiar din zona în care a fost găsit trupul fără viaţă a jurnalistei Victoria Marinova. La marginea oraşului Ruse, pe malul Dunării.

Tânăra de 30 de ani, mama unei fetiţe de şase ani, ar fi fost tâlhărită înainte de a fi violată şi ucisă cu brutalitate. Ucigaşul ar fi atacat-o în timp ce făcea jogging.Telefonul mobil, cheile de la maşină, ochelarii şi chiar unele haine ale ziaristei au dispărut.

Bulgaria e în stare de şoc. Mii de oameni au ieşit pe stradă, în memoria Victoriei Marinova. Au aprins lumânări şi au scandat împotriva autorităţilor care s-ar fi grăbit să elimine ipoteza că tânăra ar fi fost ucisă din cauza investigaţiilor difuzate în emisiunea ei.

Asasinarea jurnalistei a avut ecou în toată lumea. Preşedintele Comisiei Europene şi secretarul general ONU au făcut apel la autorităţile bulgare să găsească urgent criminalul.

Miliana Veleva, jurnalistă din Bulgaria: Este un simplu asasinat. Nu era jurnalistul de investigaţii tipic.

Amabasada României în Bulgaria transmite însă că, deocamdată, nu a primit solicitări de asistenţă consulară.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Român, reţinut în cazul morţii jurnalistei din Bulgaria. Anchetatorii îi verifică alibiul