Primele efecte produse de LEGEA ANTI-FUMAT: români mai sănătoşi şi profituri mai mari pentru restaurante
Români mai sănătoşi şi profituri mai mari pentru restaurante. Sunt primele beneficii ale legii anti-fumat, la un an de la implementare. Numărul internărilor cauzate de boli asociate viciului a scăzut cu aproape 15%, iar încasările localurilor au crescut cu 20 de procente.
Români mai sănătoşi şi profituri mai mari pentru restaurante. Sunt primele beneficii ale legii anti-fumat, la un an de la implementare. Numărul internărilor cauzate de boli asociate viciului a scăzut cu aproape 15%, iar încasările localurilor au crescut cu 20 de procente.
Radu a hotărât să interzică fumatul în restaurantul său, cu câteva luni înainte ca legea să intre în vigoare. Decizia nu doar că i-a făcut clienţii mai sănătoşi, dar şi mai mulţumiţi. Iar încasările au crescut proporţional.
Potrivit unor studii efectuate de la implementarea legii, 80% dintre români apreciază decizia.
Dincolo de afaceri, românii au început să fie şi mai sănătoşi. Medicii spun că, în ultimul an, numărul internărilor din cauza fumatului a scăzut cu aproape 15%.
Există, însă, în continuare, locuri unde legea este încălcată.
Rezultate importante se vor vedea în aproximativ 15 ani. Până atunci, cifrele ar trebui să ne dea în continuare de gândit: peste 100 de români mor zilnic din cauza bolilor asociate fumatului.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰