Antena Meniu Search
x

România stă în faţa calculatoarelor. Retailerii dau drumul la Black Friday şi anunţă o avalanşă de promoţii

La noapte, comercianţii dau drumul reducerilor anuale şi anunţă o avalanşă de promoţii. De la vacanţe, mobilă, parfumuri, până la deja tradiţionalele electrocasnice - toate vor fi mai ieftine

Vezi și

La noapte, comercianţii dau drumul reducerilor anuale şi anunţă o avalanşă de promoţii. De la vacanţe, mobilă, parfumuri, până la deja tradiţionalele electrocasnice - toate vor fi mai ieftine. Cele mai mari reduceri sunt însă la electrocasnice. Preţul televizoarelor, de exemplu, scade la jumătate.

Este cea mai fierbinte perioadă pentru angajaţii magazinelor. Se fac ultimele pregătiri pentru noaptea în care toate preţurile cad, iar numărul comenzilor sare în aer, aşa că şi eforturile sunt pe măsură. Vânătorii de chilipiruri au de unde alege. De la televizoare de ultimă generaţie reduse la jumătate de preţ, la anvelope sau pantofi. Bani să aveţi, că oferte sunt. Un studiu recent arată că televizoarele, electrocasnicele mici şi telefoanele vor fi cele mai căutate produse de Black Friday.

Fenomenul Black Friday a ajuns deja la a cincea ediţie în ţara noastră, aşa că şi gama de produse s-a diversificat de la an la an. Chiar şi în perioada în care vând mult mai ieftin, unii retaileri au găsit resurse şi pentru acte caritabile.

Vânzările totale de Black Friday sunt estimate să ajungă anul acesta la peste 1 miliard de lei. Dacă unele magazine vor avea promoţii doar mâine, altele vor prelungi perioada reducerilor chiar şi până la 1 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » România stă în faţa calculatoarelor. Retailerii dau drumul la Black Friday şi anunţă o avalanşă de promoţii