Antena Meniu Search
x

Apel de ajutor pentru Roxana, o fată cu o poveste de viaţă foarte tristă, internată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi

Un apel de ajutor a fost lansat pe Facebook pentru o tânără din comuna Fălciu, judeţul Vaslui, internată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.01.2019, 13:39

Apel de ajutor pentru Roxana Neculea, o fată internată în spital, la Iaşi

Un apel de ajutor a fost lansat pe Facebook pentru o tânără din comuna Fălciu, judeţul Vaslui, internată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi.

Roxana Neculea a fost părăsită de mamă când era mică, apoi diagnosticată cu diabet, fratele său este ţintuit într-un scaun rulant, bunica ei este imobilizată la pat, iar tatăl fetei încearcă, cu un venit infim, să ţină pe linia de plutire întreaga familie.

Vă rog din suflet să mergeţi la ea, măcar cu o supă

Un prieten al fetei a publicat pe Facebook un mesaj, în care roagă pe oricine poate, să îi facă măcar o vizită fetei, să o susţină chiar şi moral.

"Vă rog din suflet să mergeti la ea în vizită cu un măr, cu o banană, cu o supă…", scrie prietenul Roxanei Neculea.

Fata este din comuna Fălciu, judetul Vaslui şi se află internată la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iasi, în salonul 5, din cauza unei complicatii survenite ca urmare a unei infecţii. Tânăra, vârstă de 26 ani, a fost abandonată de mamă când era mică, apoi a fost diagnosticată cu diabet, asemenea fratelui său aflat în scaun rulant.

Câtiva ieşeni chiar au vizitat-o pe tânără, i-au dus fructe şi i-au spus o vorbă bună.

Visul Roxanei este să aibă camera sa

"Avem o singură cameră, care ne este si dormitor, si bucătărie, si baie. Mi-aş dori să am camera mea, să stau în intimitatea mea”, este cea mai mare dorinţă a fetei.

Povestea tinerei a emoţionat pe toată lumea.

"Dragi ieseni cu suflet mare, apelez la voi, pentru că eu nu pot ajunge momentan în Iasi. Am o prietenă care este internată la “Sf. Spiridon”, salonul 5, este operată, este din Vaslui si e singură în Iasi. Mamă ei a părăsit-o de mică, acasă mai are un frate în scaun rulant, locuieste numai cu tatăl, as vrea să îi faceti o bucurie, să o vizitati. Se numeste Roxana Neculea, are 26 de ani, e din Vaslui, este operată la gât si are si diabet, operatia se prinde greu. Vă rog din suflet să mergeti la ea în vizită, cu un măr, cu o banană, cu o supă, căci Hristos a zis <bolnav am fost si ati venit la mine, însetat am fost si mi-ati dat să beau, flămând am fost si mi-ati dat să mănânc, gol am fost si m-ati îmbrăcat, singur am fost în temnită si ati venit la mine>“, a fost îndemnul lui Dumitru, prietenul Roxanei.

Bunica fetei, imobilizată la pat

“Eu stau cu tatăl meu într-o cameră, care ne este si bucătărie si dormitor. În curte mai avem o anexă unde stă bunica, si ea are diabet si un picior amputat. Este imobilizată la pat, noi o hrănim si avem grijă de ea. De la vârsta de 6 ani mama mea ne-a părăsit pe toti, la vârsta de 10 ani am aflat ca am diabet. Este foarte greu cu regimul, cu tot ce ne trebuie ca să ne asigurăm traiul de azi pe mâine. Tata lucrează, dar venitul este infim", a mai povestit Roxana, citată de vremeanoua.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Apel de ajutor pentru Roxana, o fată cu o poveste de viaţă foarte tristă, internată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi