Antena Meniu Search
x

Salvare dramatică de pe o insulă, în judeţul Hunedoara

Salvare dramatică pe râul Strei, în judeţul Hunedoara. Doi adulţi şi trei minori au rămas izolaţi pe o insulă, după ce nivelul apei a crescut brusc.

Vezi și

 Salvare dramatică pe râul Strei, în judeţul Hunedoara. Doi adulţi şi trei minori au rămas izolaţi pe o insulă, după ce nivelul apei a crescut brusc. Oamenii nu au mai putut trece râul învolburat, după ce hidrocentralele din amonte au dat drumul surplusului de apă.

Trei copii şi doi adulţi sunt captivi pe o insulă, în mijlocul unui râu învolburat. Pericolul e la fel de mare ca spaima din sufletele lor! O fetiţă de numai cinci ani se prinde de piciorul mamei. Cere protecţie. Mama, şi ea speriată, încearcă s-o liniştească.

Au avut noroc. Altfel, tragedia putea fi una de proporţii. Cei cinci oameni se bălăceau în apa, pe atunci, mică a râului Strei. La un moment dat, pericolul a venit din amonte.

Prima a fost adusă la mal o fetiţă de 16 ani. Misiunea a fost extrem de periculoasă. Atât pentru ea cât şi pentru salvatorii ei. Apa învolburată i-a făcut pe salvatori să dea înapoi. Şi să caute alte soluţii ca să-i aducă la mal şi pe ceilalţi patru oameni izolaţi. Printre ei, şi copila de cinci ani.

După câteva ore, au fost aduşi la mal şi ceilalţi doi copii şi cei doi adulţi. Un eveniment similar s-a petrecut acolo şi ieri, când alte 7 persoane au rămas şi ele izolate pe o insuliţă. Din fericire, toţi sunt teferi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Salvare dramatică de pe o insulă, în judeţul Hunedoara