Antena Meniu Search
x

Video Sătui de restricții, polonezii s-au distrat ca pe vremuri în localurile de noapte: ”Picioarele mele tânjeau după dans”

Restricţiile i-au adus pe europeni la capătul răbdarii. În Olanda, oraşele s-au transformat în câmp de luptă între protestatari şi poliţişti. În Polonia, revolta s-a manifestat altfel, oamenii au mers în cârciumi şi au petrecut.

de Redactia Observator

la 25.01.2021, 21:29

Vezi și
  • În Olanda, manifestanții au distrus magazine şi au incendiat maşini.
  • În Polonia, patronii cluburilor au deschis porțile clienților și i-au lăsat să petreacă până dimineața.

A fost haos o zi şi o noapte pe străzile marilor oraşe din Olanda. Protestatarii au distrus magazine şi au incendiat maşini. Poliţiştii au intervenit în forţă şi au reuşit să îi pună pe fugă pe manifestanţi.

În Eindhoven, protestatarii au aruncat cu bolovani în forţele de ordine şi au răsturnat o maşină de poliţie.

240 de manifestanţi au fost arestați

Pentru a face faţă mulţimii furioase, jandarmii au dat cu gaze lacrimogene şi tunuri cu apă.

Peste 240 de manifestanţi au fost arestaţi şi câteva mii au fost amendaţi. 

Premierul Mark Rutte i-a acuzat pe protestatari de violenţă criminală şi a lăudat intervenţia promptă a forţelor de ordine.

În Polonia, patronii cluburilor au deschis porțile clienților

Polonezii au ales o altă formă să protesteze. Fără violenţă, prin dans şi voie bună. Patronii mai multor cluburi de noapte şi baruri din cinci oraşe au sfidat restricţiile şi au deschis porţile pentru oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia a pus capăt rapid distracţiei, i-a amendat pe patroni şi pe clienţi.

Petrecere cu sute de invitați în Marea Britanie

Și în Marea Britanie poliţia a întrerupt o petrecere cu sute de oameni şi a dat amenzi în valoare de peste 15 mii de lire sterline.

În Regatul Unit, rata de transmitere a virusului a scăzut sub 1, iar 500 de mii de oameni au fost vaccinaţi doar în ultimele 24 de ore. 

Carantina se va încheia pe 15 februarie, însă guvernul ar putea ţine închise barurile şi restaurantele până în luna iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sătui de restricții, polonezii s-au distrat ca pe vremuri în localurile de noapte: ”Picioarele mele tânjeau după dans”